Witam,
w sumie wiem co to OEM ale nie dokońca. Mógł by mi ktoś wytłumaczyć?? Wiem, że troche głupie ale na serio niewiem do końca co to jest ten OEM
Witam,
w sumie wiem co to OEM ale nie dokońca. Mógł by mi ktoś wytłumaczyć?? Wiem, że troche głupie ale na serio niewiem do końca co to jest ten OEM
A ja mam takie pyt. Na allegro mozna kupic b. czesto Windowsa z myszka. Czy jak sie kupuje taki zestaw to trzeba uywac tej myszki?? czy moze lezec gdzies w szafie??
Ta ale nie licz ze do myszki dostaniesz XPka dostaniesz w95 lub w98 sam sie kiedys z czyms takim spotkałem
Ale ta cena to jest cena tego XPka a nie myszki
kosior6 a czy ktoś mówił o myszce z windowsem??
No w tym wypadku to musi być coś dodane, bo OEM’owego XP’ka to się spredaje tylko z nowymi komputerami, a nowa częśc to “prawie” nowy komputer
. Chociaż z drugiej strony to myszka nie jest “komputerem”, i dla świętego spokoju mogli by dodawać “gratis” coś np. kartę dzwiękową- NO NAME za 10zł.
Można kupić samego Windowsa w wersji OEM, ale w momencie rejestracji jest on przypisywany do płyty głównej. Takiego windowsa musisz sobie sam zainstalować i nie masz wsparcia technicznego MS.
Przykład :