Co to?


(Krzysieknd2) #1

32ne.jpg

Dlaczego napisy nachodzą na siebie ??


(boczi) #2

Obrazek mi się nie ładuje.


(masterkomp) #3

A jakiej przeglądarki internetowej używasz? Może wystarczy odświeżyć stronę?


(Krzysieknd2) #4

Firefox.


(El Presidento) #5

U mnie tez to jest ale nie przy mojim poscie :frowning: Cos chyba jest ze strona bo inne noramlnie chodz rownierz uzywam firefoxa


(Mortus141) #6

IMO to jest FireFox,ja w operze nie mam problemów :slight_smile:


(El Presidento) #7

Ale trafna uwaga :-x


(Mancunian) #8

Używam Opery i wszystko jest w porządku, nie ma tego błędu. Jak odświeżyłeś stronę, to dalej tak było?


(Polko P L) #9

Korzystam z operki i nigdy nie miałem takiego problemu...

Ale to ci się tak cały czas dzieje, nawet ja odświeżysz ?? czy tylko raz ?


(El Presidento) #10

Roznie :roll:

OMG dajcie sobie spokuj wszytscy wiedza ze chodzi lepiej pod Opera

:twisted:


(Adarek) #11

adres obrazka to

Pod IE Powinien działać a nie działa . Coś jest namieszane w forum , albo

adres nie ten


(boczi) #12

motorniczy obawiam się, że to jest powiązane z tym.

Zobacz temat:

http://mozillapl.org/forum/post-89557.h ... ght=#89557

:frowning:

To wina Fx.


(system) #13

Ja mam FF i Pipelling na true i forum DP działa mi elegancko...


(lazikar) #14
  1. Uruchamiamy Firefox'a, w polu adresu wpisujemy about:config i wciskamy klawisz Enter. Ukaże nam się długa lista, na której musimy odszukać trzy wpisy:

  2. network.http.pipelining

  3. network.http.proxy.pipelining

  4. network.http.pipelining.maxrequests

Ustaw na false i zmień liczbę na np. 15.

Wszyustko wróci do normy.

Na przyszłosć nowinki szybkościowe to z :wink:

http://www.mozillapl.org/forum/about-12821-0.html


(El Presidento) #15

Mam to juz zrobione ale ten problem pojawia sie raz na czas :x


(Krzysieknd2) #16

Hmm...bawiłem się w pipelingi i inne bajery typu fire tune, ale ten problem pojawił mi się tylko jeden raz. Widze że u niektórych problem występuje częsciej.


(boczi) #17

Rzeczywiście, pipelining czasem pomaga ale nie zawsze.

Trzeba kombinować z twardym odświeżaniem... Ctrl+F5.