e tam w ps3 z move i wii nie jest tak wygodnie jak Kinect-em.
Testowałem i u znajomego i w sklepie ale xbox 360 na dzień dzisiejszy jest zdecydowanie najlepszy, choć nie uważam ze ps3 jest złe. Na nim również można się świetnie bawić
e tam w ps3 z move i wii nie jest tak wygodnie jak Kinect-em.
Testowałem i u znajomego i w sklepie ale xbox 360 na dzień dzisiejszy jest zdecydowanie najlepszy, choć nie uważam ze ps3 jest złe. Na nim również można się świetnie bawić
o barwo kolego
http://livelog.pl/news.asp?ID=53393 - porównanie danych technicznych
2.Ma Blu-Ray czyli jest przyszłościową konsolą!
3.Może odtwarzać filmy 3D i jest bardzo dużo gier 3D na PS3!
4.xbox 360 jest bardziej awaryjny, a elite jest bardzie prądo żerny i większa o 2-3*C temperatura grania!
5.Na Kinect musisz mieć do niektórych gier akcesoria, a do PS3 MOVE masz tylko kontroler ruchu i tyle!
6.Gier jest po równo, tylko są takie których nie ma na xbox lub na PS3 np. God Of War III, inFamous 2, Killzone 3, jest tylko na PS3, a na xbox jest fajne tylko HALO.
7.PS3 jest o wiele szybsze ma 8 rdzeni, a grafikę taką samą mają, małe wręcz niezauważalne różnice!
ps. na PS3 możesz połączyć grę w 3D z MOVE-m potrzebny tylko TV 3D. np.The Fight bardzo popularna!
Pozdrawiam EXPERT87
kraken87 Człowieku ogarnij… Wiem, że niektórzy wolą xklocka a inni PS3 ale od Ciebie wali fanbojem na kilometr
Po drugie na xbox-a jest też alan wake, forza i Gears of War. Sam wole PS3 ale kłamać zamiaru nie mam.
Poza tym obecne generacje zaczynają już powoli zdychać więc nie pisz o tym, że jest przyszłościowa (ps4 i xkloc720 pewnie będą za 2 lata)
A na koniec wykopałeś temat prawie z przed roku więc nie rozumiem Cie…
kup tą konsolę którą mają znajomi bo gra samemu to nuda
Tak zdychać Sam mam PS3 i zaczynam to zauważać np. Na PC w BF3 można grać w 64 graczy a na PS3 w 24. Jak kto woli ale pokazuje to przewagę sprzętową… Co do kolejnej generacji to myślisz, że będzie za ile lat? 5? Otóż według mnie o wiele wcześniej ponieważ wyżej wymieniony przykład niby jest tylko jeden ale z czasem będzie ich coraz więcej (tak samo jest z crysisem 2) i wieloma innymi grami (jak odpalę sobie MW2 to w niektórych miejscach od ząbków robi się przykro). Oczywiście jest wiele gier które wyglądają przepięknie jednak wydaje mi się, że jeśli według Twoich przewidywań next geny wyjdą znacznie później niż na 2-3 lata to ich ostatnie chwile mogą być naprawdę słabe. Niby są to tylko moje spekulacje ale cóż…
A co do samego posta to za pierwszym razem wyciągnąłeś go po prawie roku a teraz po miesiącu więc troszkę nie rozumiem celu Twoich wypowiedzi…
komp ma przewagę nad PS3 kup sobie kompa za 1000PLN i masz przewagę sprzętową??? :o … buhahhahah, dobre
rozmawialiśmy o Blu-Ray a nie o samym ps3, a jak sądzisz że ps3 zdycha to chyba się nie wiem skąd urwałeś.
– Dodane 05.11.2011 (So) 11:23 –
Dobra urywamy ten dialog bo jest bez sensu.
Powiem inaczej, apropo Kinecta i Move
Kinect jest bardziej sprecyzowany w gry bokserskie, jakieś ew. sztuki walki, MMA i gry taneczne. A move jest sprecyzowany dla rzeczy potrzebujących kontrolerów: FPS, strzelanki, walki na miecze, łucznictwo itp. Są to kontrolery, do innych typów gier. Move nie spisze się jako kontroler do gier np. tanecznych, a FPS na Kinecta to chyba żart. To według mnie jest płęta dyskusji o Move i Kinect!
Niech mi ktoś przedstawi jakiś dowód że Xbox jest lepszy, zaznaczę AKTUALNIĘ. Bo nie jestem wróżką!
-Był przykład że ma lepszą grafikę. A to nie prawda, prawdą jest to, że inne gry mają lepszą grafę na PS3, a inne na Xbox.
-Exclusive, jedni powiedzą, że lepsze ma PS3, a inni, że Xbox. To po prostu zależy od gustu. Tutaj chciałem tylko polecić playstionowiczą grę video Uncharted 3, I i II część była według mnie epicka.A zwykłych gier można kupić tyle samo na PS3 i xbox-a.
-Ogromnym Plusem PS3 według mnie jest to, że ma bezpłatny internet w przeciwieństwie do xbox-a.
-pady. Miałem pada xbox-a w ręce i jest cięższy, ale to podobno jego plus. To jest kwestia przyzwyczajenia.
-ostatnie to wspomnę jeszcze raz o Blu-Ray i 3D, które posiada PS3.
Mnie tu chodziło tylko o porównanie. Jeśli coś pominąłem lub o czymś zapomniałem to proszę napisać.
Denerwuje mnie co do pata to, że w xkolckowym jest to miejsce na baterie
Chodzi mi po prostu o to, iż widać, że konsole zaczynają odstawać od pctów…
no, raczej wystarczy sobie porować BF 3
Bierz PS3 bo jest gra buzzzy