Zastanawiam się nad tymi modelami SPV co w temacie :?
Chodzi mi o to żeby ,ktoś odpisał mi tu w tym temacie,co posiadał, lub posiada do tej pory, któryś z tych z modeli SPV ,i wie coś o nim,i czy to prawda że dobrze bateria w nich trzyma jak na Windowsa w nich zainstalowanych,i czy wy też mi doradzacie zakupić sobie model C550,bo jest dobrym Smartphone-m i ,a pomiędzy c500 i c600 różni się nie wiele? Czy ten c550 ma dostęp WIFI /czyli można się za pomocą tego smartphone SPV c550 połączyć z bezprzewodowym necikiem?? Co sądzicie,i który mi polecacie z tych modeli ,ja obstawiam c550 i mam zamiar go kupić,ale wole się upewnić na forum przed zakupem,rozumiecie chyba nie Najbardziej, obawiam się żeby bateria w SPV c550 nie była kiepska,jak np, w fonach z sybianami
EDIT;
najważniejsze… czy te Smartfony formatuje się tak jak dysk w normalnym komputerze, i można z płytki cd /oczywiście jak jest dołączona w kompleciku z Smartphonem/ ,od nowa świeży mobile windows wgrać/zainstalować?/ i ten SPV jest dokładnie w obsłudze itp. jak windows w kompie? Można wgrywać,instalować,na SPV to samo co w kompie ? ??/przynajmniej to samo/
o to licho ci trzyma akurat w tym modelu :? Ja do tej pory wyczytałem że każdy poleca model SPV C550 ,po prostu bateria w nim podobno nawet 3-4 dni trzyma, jest ok smartphone-em, niczym sie prawie nie różni od C600, ale jest troszkę lepszy jak C500,dlatego jego sobie kupie,jak coś Chyba że ktoś się znajdzie jeszcze, co coś powie,dopiszę się do tego temaciku, na temat tych modeli,Z góry wielkie dzięki! Aha po prostu z tego co się orientuje, to wole ten model C550 ,bo moja nokia którą obecnie też używam 6230i ,jest naprawdę spoko telefonikiem, godnym polecenia,ale bateria góra 2 dni trzyma w niej tylko,i to fabrycznie tak jest w tym modelu, niestety :? A chce się teraz pobawić jakimś systemem w fonie wiec wole tego SPV jak jakiś model z Noki z sybianam,i w dodatku każda nokia jest w cenie z sybianem,a ten SPV nawet jak na ten Smartphone, jest dość tani
miałem sybiana w nie jednej noki,dzięki wole system windows i smartphona …,właśnie testuję,oglądam, mam w rekach SPV C550 i na stówę jestem za nim,i go kupuje od tego co mi dał do ręki go przetestować na chwilkę przy piwku ,bateria mu trzyma nawet 4-5 dni jak się nie bawi,dżwięki mp3 czyściutko grają jak na ten model,fotki znakomicie wychodzą w dobrym oświetleniu,nic nie muli go ,a szybko klikam i otwieram nie jedne foldery w nim itp! Jak na razie dla mnie godny zakupu fonik,a daje i on chcę za niego min 170zl za cały komplecik ,wiec nawet się nie zastanawiam Co do fonów z z dotykowym ekranem,wyświetlaczem… to też dziękuję,testowałem ostatnio Samsunga OMNIA jak miałem lekko zimne po mroziku na dworze palce,i co? Dziękuję …czasami się nie dało go obsługiwać ,i otwierać i klikać na nim /wyświetlacz/,bo extra ręce trzeba mieć do takich wyświetlaczy suche itd,mam dowód, nigdy takich nie kupie
pytałem tylko o te modele co w temacie… ! O tym modelu też słyszałem trzeba 2 ręce do niego mieć najlepiej do obsługi go, oraz za duży jest jak dla mnie,i bateria licho trzyma też w tym modelu