Co wybrać? SPV C500,C550,C600?,Co sądzicie o nich?

Witam i pytam jak wyżej w temaciku!

Zastanawiam się nad tymi modelami SPV co w temacie :?

Chodzi mi o to żeby ,ktoś odpisał mi tu w tym temacie,co posiadał, lub posiada do tej pory, któryś z tych z modeli SPV ,i wie coś o nim,i czy to prawda że dobrze bateria w nich trzyma jak na Windowsa w nich zainstalowanych,i czy wy też mi doradzacie zakupić sobie model C550,bo jest dobrym Smartphone-m i ,a pomiędzy c500 i c600 różni się nie wiele? Czy ten c550 ma dostęp WIFI /czyli można się za pomocą tego smartphone SPV c550 połączyć z bezprzewodowym necikiem?? Co sądzicie,i który mi polecacie z tych modeli ,ja obstawiam c550 i mam zamiar go kupić,ale wole się upewnić na forum przed zakupem,rozumiecie chyba nie :wink: Najbardziej, obawiam się żeby bateria w SPV c550 nie była kiepska,jak np, w fonach z sybianami :expressionless:

EDIT;

najważniejsze… czy te Smartfony formatuje się tak jak dysk w normalnym komputerze, i można z płytki cd /oczywiście jak jest dołączona w kompleciku z Smartphonem/ ,od nowa świeży mobile windows wgrać/zainstalować?/ i ten SPV jest dokładnie w obsłudze itp. jak windows w kompie? Można wgrywać,instalować,na SPV to samo co w kompie ? ??/przynajmniej to samo/ :expressionless:

Jeśli chodzi o wifi to żaden nie ma. Z spv ma tylko e650. Baterie trzymają krótko dwa dni może z 3 zależy od użytkowania.

o to licho ci trzyma akurat w tym modelu :? Ja do tej pory wyczytałem że każdy poleca model SPV C550 ,po prostu bateria w nim podobno nawet 3-4 dni trzyma, jest ok smartphone-em, niczym sie prawie nie różni od C600, ale jest troszkę lepszy jak C500,dlatego jego sobie kupie,jak coś :slight_smile: Chyba że ktoś się znajdzie jeszcze, co coś powie,dopiszę się do tego temaciku, na temat tych modeli,Z góry wielkie dzięki! :wink: Aha po prostu z tego co się orientuje, to wole ten model C550 ,bo moja nokia którą obecnie też używam 6230i ,jest naprawdę spoko telefonikiem, godnym polecenia,ale bateria góra 2 dni trzyma w niej tylko,i to fabrycznie tak jest w tym modelu, niestety :? A chce się teraz pobawić jakimś systemem w fonie wiec wole tego SPV jak jakiś model z Noki z sybianam,i w dodatku każda nokia jest w cenie z sybianem,a ten SPV nawet jak na ten Smartphone, jest dość tani :wink:

może M3000? WM bez dotykowego ekranu nie jest ciekawym systemem :stuck_out_tongue: już lepszy jest symbian :stuck_out_tongue:

miałem sybiana w nie jednej noki,dzięki wole system windows i smartphona …,właśnie testuję,oglądam, mam w rekach SPV C550 i na stówę jestem za nim,i go kupuje od tego co mi dał do ręki go przetestować na chwilkę przy piwku :stuck_out_tongue: ,bateria mu trzyma nawet 4-5 dni jak się nie bawi,dżwięki mp3 czyściutko grają jak na ten model,fotki znakomicie wychodzą w dobrym oświetleniu,nic nie muli go ,a szybko klikam i otwieram nie jedne foldery w nim itp! Jak na razie dla mnie godny zakupu fonik,a daje i on chcę za niego min 170zl za cały komplecik ,wiec nawet się nie zastanawiam :stuck_out_tongue: Co do fonów z z dotykowym ekranem,wyświetlaczem… to też dziękuję,testowałem ostatnio Samsunga OMNIA jak miałem lekko zimne po mroziku na dworze palce,i co? Dziękuję …czasami się nie dało go obsługiwać ,i otwierać i klikać na nim /wyświetlacz/,bo extra ręce trzeba mieć do takich wyświetlaczy suche itd,mam dowód, nigdy takich nie kupie :stuck_out_tongue:

pytałem tylko o te modele co w temacie… ! O tym modelu też słyszałem trzeba 2 ręce do niego mieć najlepiej do obsługi go, oraz za duży jest jak dla mnie,i bateria licho trzyma też w tym modelu :stuck_out_tongue:

Ok temat można już zamknąć!

Sprawę sam rozwiązałem :wink:

Pozdrawiam!