Kupiłem Notebooka z postawioną Vistą jest bardzo dużo jakiś programów sterowników itp… Chcę wywalić trochę niepotrzebnych rzeczy, ale nie wiem co bo część z nich to sterowniki, a część to niepotrzebne programy. Macie jakąś listę co mogę wywalić komp to ASUS X61S
Podaj screen z apletu programy i funkcje, to wtedy powiem Ci co możesz odinstalować…
Coś takiego
Witaj,
Asusowe żeczy możesz wywalić, wątpie że będziesz z nich korzystał. Zwłaszcza, Asus Live Update (ten program zwyczajnie nie działa). Ewentualnie pozostaw ten programik od Touchpada
A te niektóre asusowe programy to nie są sterowniki niektóre? Bo z tego co wiem to do tych skrótów klawiaturowych jakieś stery są…
Sterowniki ATK, troszkę niżej, są od skrótów klawiszowych. Tych nie polecam ruszać
Co trochę niżej ?
Jak popatrzysz niżej to masz ATK0SD2… to są sterowniki odpowiedzialne za te wszystkie skróty klawiszowe i tak dalej
Tylko że nic więcej już nie mam tylko to co widać na fotce
No wiem przecież. Steorwnik ATK0SD2 jest widoczny na fotce. Przyjżyj się dokładnie
-
Activation assistant for the 2007
-
Asus CopyProtect
-
Asus Data …
-
Asus FancyStart
-
Asus LifeFrame3
-
Asus SmartLogon
-
Asus Touch Pad Extra —> to chyba ma zostać ?
-
Asus Camera ScreenSave —> to chyba ma zostać?
-
Asystent rejestrowania za pomocą …
-
Atheros Client Instalation program.
-
ATK Media —> to ma zostać?
-
ATKOSD2 —> to ma zostać ?
-
Cisco EAP-Fast Module
-
Cisco Leap Module
-
Cisco Peap Module
-
Dolby Contol Center
-
LighScribe System Software
-
Microsoft Silverlight
-
Multimedia Card Reader
-
Narzędzie do przekazywania usługi Winows Live
-
SecureW2 EAP Suite 1.1.3 for Windows
-
Synaptics Pointing Device Driver —> to ma chyba zostać ?
-
Windows Live Sync —> to mozna usunąć
-
WinFlash
Podajcie nr które mogę bez problemu wywalić…
– Dodane 19.02.2010 (Pt) 12:01 –
No zauważyłem wcześniej nie widziałem heh
Czy twój asus ma czytnik lini papilarnych? Jeżeli tak, to czy z niego korzystasz? Jeżeli tak, to zostaw ten programik zainstalowany
Nie nie ma. Tylko ten jeden mam wywalić ?
Nie, no tak jak mówiłem wszczesniej. Ausowe rzeczy możesz wywalić. Jak pozstawisz ATK… to wszystko będzie wporządku
Wywal MicrosoftOfiice
Zajrzyj tutaj
http://vip.asus.com/forum/view.aspx?id= … uage=pl-pl
jak również na stronę podaną w poście nr 3.
Są tam w skrócie omówione programy instalowane przez Asusa.