Rosjanie to mają fantazję i polot…
Swego czasu chcieli klonować mamuta chyba
A tymczasem DP nadal ryje glebę…
Aż zobaczę co w trawie piszczy i poobserwuję - dp już spisałem na straty.
Ja już rzadko zacząłem zaglądać na DP. Irytuje mnie po zmianie.
Ten x-kom chyba nawet zrezygnował tutaj z dawania rabatów 0-1% dla czytelników forum Rabaty specjalnie dla czytelników forum dobreprogramy.pl. Trzeba obczaić czy forum pclab też odcięli (niby 2 godziny temu na forum pc lab dali rabat 0-1% komuś).
Ja tez, tylko forum.
może fajny zamiennik jak ktoś lubi słuchać „podkastów”…, niestety transmisje live nie lubią osadzania na innych stronach to trzeba śledzić w osobnej karcie.
Site rank? Netcraft pokazuje:
Żadne tysiące
Do tego urlvoid dokłada black list status:
Ten głupi drweb…
Pewnie przed ubiciem asystenta (może już wrócił, ja tam widziałem error 404 i button działa jak te z listy po prawej) to i Eset by był na liście (zakładając, że Eset uznał domenę z asystentem pobierania/awaryjnym hostowaniem pliku za offline).
Szczury uciekają z tonącego okrętu?
Może tak lub to tylko widzimisię Radka za rabat 0% albo ocena, że jak nie odpisują to już kompletnie padło PW (to lepszą opcją by było napisanie „awaria prywatnych wiadomości”).
Niby trzeba teraz lecieć na forum x-kom / purepc / pclab / „forumpc.pl
” albo inne znalezione w Google z żywym wątkiem „przesłaliśmy odpowiedzi w wiadomościach prywatnych”.
Dr.Web is a software suite developed by Russian anti-malware company Doctor Web. First released in 1992, it became the first anti-virus service in Russia.
Z wikipedii
Pytanie czy rosjanie trollują czy coś wiedzą
Hmmm mam wrażenie, że coś tam się jednak powoli poprawia ostatnio na tej głównej, chociaż faktycznie jest brzydziej niż było na zielono.
No niby asystent już wrócił:
hXXps[:]//d27is9yyoca4w9.cloudfront.net/ver/pl/v6.839.51.76.26
Czyli te same tricki co na download.komputerswiat.pl czy instalki.pl (obie idą w dziwne 1 dniowe domeny Amazon).
https://docs.aws.amazon.com/AmazonCloudFront/latest/DeveloperGuide/Introduction.html
Nic tak strony nie upiększy, jak chęć zysków coraz większa.
Gdy postawili na agenta, toteż musieli postawić na niezalogowanych - czyli na przybłędy, anonimy, blondynki, dzieciaki itd.
To na pewno nie jest inicjatywa załogi forum by wątek x-kom zamknąć. Nie trzeba szukać teorii spiskowych. Po prostu ktoś uznał, że czas się rozejść.
I tak długo trzymaliście sztamę. Kiedyś rozejść się trzeba było.
Rozwód, roz wódka - a na zdrowie!