Witam zostałem zmuszony do wymiany mojego Redmi Note 8 PRO na inny model dziś mi wypadł z kieszeni upadł na grząską powierzchnie i prawdopodobnie przejechał po nim samochód. Efekt Popękany tył, i coś się zrobiło z głośnikiem bo działa cicho i „chrapie”. Tyle na pierwszy rzut oka znalazłem, inne rzeczy pewnie wyjdą w „praniu” jak go będę używał.
Co polecacie obecnie do 1200-1500 Czy to jest budżet za który kupię jakiś telefon pokroju tego Redmi Note 8 PRO z 2019 roku? To się chyba wtedy mówiło Flagowiec ze średniej półki jeśli się nie mylę.
No niezły pech przed świętami…
Co do kupna tel. to popatrz na Poco X3 pro. Ponoć super.
POCO X3 Pro 8/256GB Czarny - Cena, opinie na Ceneo.pl
Dzięki za sugestię oblukam, tak myślę a może wyschnie i głośnik się poprawi z drugiej strony jak po nim coś przejechało to ciekawe jak środek, nie ma co ryzykować Przód jest OK miał szkło hybrydowe, mogę chyba powiedzieć że bez żadnej widocznej ryski się obyło
Z tanich ładny jest Redmi Note 10 pro ostatnio. Ludziom się podoba i działa w miar ok.
W styczniu będzie rok jak minie od kiedy mam xiaomi redmi note 8 pro i powiem, że telefon dla mnie daję radę. Następny zakup jaki bym planował dotyczy modelu również xiaomi, a dokładniej:
Redmi Note 10 pro
Jak chcesz zostać przy marce to Note 10 Pro będzie fajny, ale zobacz sobie też realme GT Master Edition, kosztuje 5 dych ponad budżet, ale myślę, że warto wziąć pod uwagę, pod kątem parametrów