Coca Cola VS Pepsi

Kiedyś czytałem etykietę takiej “koli”. Na darmo w niej szukać coli a czarne zabarwienie daje syntetyczny karmel, o kwasie fosforowym nie wspominając :wink:

Jeee, Cola wygrała :slight_smile: Szkoda, że barwnikik są sztuczbne.

no coż ja tam wole i to i to a tak w ogóle to czym się rózni cola do pepsi?? poza etykietą?? bo niestety się nie orientuję prosze o wytłumaczenie :wink: :oops:

Przecież ankieta jeszcze trwa :roll: (w tej chwili jest remis 44 do 44)

Pepsi

Coca Cola

Coca Cola - ale za tym i tym nie przepadam.

Głos na Pepsi - jest mniej słodka.

Nasza wersja PoloCockta.

:stuck_out_tongue_winking_eye:

polo_cocta.jpg

Ja jej nie pamiętam, ale ponoć był hit nr 1.

w małych ilościach nie zaszkodzi,

Jak by nie patrząc to dzisiaj wszystko jest szkodliwe,do wszystkigo dodają “chemię”

Ja się tam na jakiś czas napiję coca-coli,papsi smakuje mi jak taka rozwodniona coca-cola…

Takim sposobem miałem demontowane rury w łazience :lol:

Coca Cola

W butelce cola, w puszcze pepsi :smiley: Ja i tak najczęściej pije cole mix, hoop cole i polocockte :slight_smile:

Złączono Posta : 27.07.2007 (Pią) 11:29

Ponoć można umyć kibel pepsi albo colą zamiast np. domestosem :slight_smile:

Ja też lubię Hoop Cole bo o wiele tańsza a porównywalna

Mi już te wszystkie cole bokiem wychodzą. :wink:

Wolę coś zdrowszego, np. soki (koniecznie ze świeżych owoców).

Jeżeli muszę kupić gotowy sok w kartonie to tylko Tymbark.

coca-cole piją robole :stuck_out_tongue: .cytując Ojca Dyrektora: “nie ubliżając nikomu” :wink: a poza tym wolę Pepsi. W smaku nie jest taka słodka. W Pepsi czuć lekko kwaskowaty smak,co czyni ja,moim zdaniem, lepszą :smiley: . Najlepsza Pepsi jest z kostką lodu i plasterkeim cytryny. mmmm…miodzio :mrgreen: .

A poza tym fajny temat :smiley:

Albo Pepsi Twist (na bazie cytryny) i do tego lód… :slight_smile:

też może byc :smiley:

Pepsi bje na głowe ilością odmian

Ciekawe czy napiłbyś się miętowej Pepsi :stuck_out_tongue: Ja nie :slight_smile:

Coca-Cola rządzi!

Coca-Cola.

coca-cola

oczywiście :mrgreen:

Ignorant ;] Według mnie napoje te bardzo się różnią w smaku i jak dla mnie ze zdecydowaną korzyścią dla Pepsi. Cola jest ohydna.