Coca Cola VS Pepsi

cole piją głupole, a pepsi piją lepsi - Tak mawia mój 8 letni kuzyn.

A tak na serio. Czy to ma jakieś znaczenie ??

W pepsi i coca coli mamy te same szkodlwie substacje - aspartam i kwas fosforowy. A do tego zestaw konserwantów itd.

Kiedyś pamietam będąc w Holandii kupiłem w sklepie cole jakąs kosztująca 80eurocentów za 1,5l w DekaMarkt

I patrząc na skład zobaczyłem krótką linijkę bez aspartamu, bez kwasu rozpuszczającego zęby, bez substancji E…

A smak coli był bardzo dobry. Podobna cole można znaleźć chyba w Lidlu.

Ja lubię coca-cole z dodatkiem rumu kostki lodu i wódki =]

nie pije ani jednego ani drugiego. globalistyczny syf ktor robi nam z mozgu sito i wbja wen wykalaczki. skonczylem z kazdym barwionym napojem gazowanym lub niegazowanym. tylko soki i woda. skonczylem z chemicznymi ziemniakami krojonymi fabrycznie przez male zolte raczki. radze wam, to sie zaczyna, ratujcie sie teraz.

pozdro…

Przypominasz mi bohatera “teorii spisku” …

fonety

Mądrze powiedziane…

masz na myśli chipsy ? przecież one są robione w 50% automatycznie ( czyli element ludzki w produkcji to tylko zbieranie ziemniaków, choć i to czasami jest automatyzowane )

a poza tym nie wspominaj o chemii, wszystko jest chemiczne :stuck_out_tongue: od tego nie da się uciec, trzeba z tym żyć

a piję coca-colę, czasami

djkilof kłamiesz, pepsi jest lepsze, tańsze i nie wali tak po zębach :wink:

hahaha ja myślałem, że ta nowa limitowana edycja pepsi Chill Apple to pepsi o smaku chilli, a tu okazuje się że chodzi o chill (ang. chłód). No nieźle :oops:

pijcie piwo :wink:

albo Mleko “Będziecie Wielcy”

I o to chodzi :smiley: . Nie wiesz, że to co smakuje najlelpiej, jest najbardziej szkodliwe dla człowieka? :slight_smile:

Pepsi tylko w butelce. Coca-Cola tylko w puszce :slight_smile:

Nie wiem czemu, ale piję w 80% Pepsi :?

Dziwne, nie?

Nawet nie wiem czemu :mrgreen:

Ale nie zagłosuję, bo smakują tak samo.

PS Albo zagłosuję… Pepsi Twist mi bardzo smakuje :mrgreen:

Zwykła kola lepsza od Pepsi. Ale Pesi Lajt (ta cytrynowa) bije wszystkie

Pepsi :evil:

Cytrynowa to Pepsi Twist a nie Light :twisted:

Sorka pomyliłem się. Jakoś z głowy mi wyleciało

pepsi lepsza :twisted:

wg. mnie słodsza i w ogóle ma lepszy smak

ja rowniez uwazam ze pepsi lepsza :slight_smile: ma tesz lepsze reklamy, ktore czesto gnoją pepsi :stuck_out_tongue:

Nie wiem jak innym ale mi napoje np. piwko lepiej smakuje z szklanej butelki niż z puszki

Pepsi , coca-cola mi sie przyda na jakąs rdze usunąć czy coś :mrgreen: