CoD 4 czy CoD 6

Witam otóż przymierzam się do kupna gry CoD tylko zastanawiam się która gra jest lepsza do single CoD:4 czy CoD:6 bo chcę single najpierw zagrać i przejść a potem dopiero multi :slight_smile: Tak więc proszę o opinie kogoś kto ma/miał/grał w którąś z ww. gier :smiley:

żadna, wartościowe jest tylko multi.

Single to trzymanie “w” i lewego przycisku myszki przez 4-5 godzin i tyle.

6-tka jest lepsza dla mnie nawet od bf3 :slight_smile: zarówno mulit jak i single :slight_smile:

Kolega chyba nigdy nie grał w singla CoDa 4 :slight_smile: Chyba najlepsza kampania ze wszystkich FPSów. Grę ukończyłem wiele razy i zawsze mam ochotę zrobić to po raz kolejny :slight_smile: Nigdy mi się nie nudziła. Jednak w grach typu CoD, BF singiel to dodatek- liczy się multiplayer.

Jeśli chodzi o multi to zdecydowanie CoD4. Raz że gra znacznie więcej osób, dwa to to że rozgrywka jest bardziej dynamiczna, trzy- lepsze mapy :stuck_out_tongue:

Dobra wiem że multi jest lepsze ale ja narazie pytam o sam single więc proszę w odpowiedziach nie odbiegać zbytnio od tematu :stuck_out_tongue_winking_eye:

Ech… ile ludzi tyle opinii, nie przekonasz się która gra według ciebie jest lepsza, póki w obie nie zagrasz. Zresztą co to za dylemat w ogóle… Wszystko zależy od indywidualnej oceny, od tego na co zwraca się uwagę przy ocenie, niejedna osoba ci powie że dana gra jest dobra, ale nie wyjaśni że z powodu pięknych efektów, a potem się okazuje że grywalność mizerna.

Misiek17035 Kupuj CoD-a 4 czyli MW. Jeśli chcesz po za multi ograć singla to mw2 dla twojej wiadomości to kontynuacja mw1 wiec po prostu kup mw1. Dodatkowo w mw1 masz dużo modów na multi

PS: Pamiętaj, niech UAV będzie z Tobą :stuck_out_tongue:

Grałem, przeszedłem chyba 2 razy i owszem grało się całkiem fajnie, ale nie mam zamiaru wydawać co roku ponad 100zł żeby patrzeć jak gra przechodzi się sama w 3 godziny trzymając w i lewy przycisk myszki.

Ileż można wydawać tą samą grę…

Chociaż faktycznie jak do singla… to w coda4 warto zagrać dla samych misji w czarnobylu :wink:

Skoro nie masz zamiaru tzn. że prawdopodobnie nie kupiłeś, a jeśli nie kupiłeś to bez farmazonów proszę :stuck_out_tongue:

Dzięki panowie kupiłem obie :smiley: powiem tak w CoD 6 grafika ładna grywalność w miarę w CoD 4 grafika trochę gorsza ale nie z abardzo a grywalność super dzięki za pomoc temat do zamknięcia ^^