COD MW2-jak sprawić aby gra działała bez płyty?

Witam serdecznie, nie jestem kolejnym użytkownikiem, który próbuje zcrakować grę, ale chodzi mi o to, żeby sprawić aby COD MW działał bez płyty, posiadam oryginalną grę. Grę COD MW2 posiadam przypisaną do konta steam i bardzo wygodne jest odpalanie gry bez płyty, a przy części MW za każdym razem czy to Singiel czy Multi muszę wkładać płytę, możecie jakoś zaradzić? Co proponujecie, czekam na odpowiedź ! ! :slight_smile:

Jedyna możliwość to stworzenie kopii zapasowej jakimś licencjonowanym programem do zgrywania obrazu razem z SecuROM…

…o cenie nie wspomnę.

Nie zachęcam do piractwa, ale sam korzystam z cracków w tym celu… Po instalacji, miejsce płyt jest na półce - nie w napędzie :wink:

ale z tego co mi się wydaję to crakowanie gry, jeżeli posiada się legalny klucz jest dopuszczalne, nie wiem gdzie to czytałem, a po drugie to nic nie da się zrobić aby płyta leżała w pudełku na półce a ja mógł swobodnie grać przez sieć? a do czego jest ten punkbuster? :slight_smile:

Próbowałeś instalować jeszcze raz grę lub ściągnąć ją przez sam Steam? PB to program anty-cheater’ski, ale w przypadku MW2 VAC2 zajął jego miejsce.

Nie wiem jak to się ma do gier, ale swego czasu miałem jakiś program, chyba atlas, który też wymagał płytki w napędzie, wtedy poradziłem sobie zamykając okienko przy autostarcie, edytowałem płytkę i całą jej zawartość skopiowałem do utworzonego folderu.

Instalację uruchomiłem z jakiegoś setup-a i następnie do folderu z zainstalowanym programem przekopiowałem brakujące pliki, mogłem używać programu bez płytki, ale czy z grą też tak pójdzie tego nie wiem.

Najprościej po prostu ściągnij cracka do singleplayer… masz oryginał także nie można tego nazwać piraceniem :slight_smile:

Inny sposób… zrób obraz płyty na dysku i zamontuj w daemontools i zobacz może zadziała choć nie testowałem tego rozwiązania gdyż pierwsze jest dużo lepsze :slight_smile:

ale ja chce grać w trybie multiplayer. a nie chciałbym aby mi konto zbanowali albo coś w tym stylu.

to wystarczy, że dasz cracka i tyle :slight_smile:

serio :slight_smile:

Game Jackal Pro