Problem jak w temacie. Od jakiś co najmniej 2 tygodni. Faktycznie codziennie każdy ma te aktualizację, czy to jakiś błąd i można to jakoś wyłączyć. Dzięki za info.
w windows_softwaredistribution_download, znajdziesz katalog w którym będzie ta poprawka,
uruchomiłem recznie jako administrator, i mam spokoj. zainstalowala sie
Jak to zainstalować ? Mam tam 2pliki o nazwie “067b032b72beff71356147df51a432085b200a02” bez rozszerzenia.
Zainstalowałem to z linku i 10 minut po restarcie znów ten sam komunikat co w 1 poście…
oprócz plikow o podanej nazwie powinny być również foldery /folder/.
po uruchomieniu komputera i pojawieniu się informacji o ponownej aktualizacji,
zajrzyj jeszcze raz do wskazanego folderu windows_softwaredistribution_download
i zobacz co masz jeśli znajdziesz foldery o podobnej nazwie 252638393040… zajrzyj do nich.
rozumiem, ze w ustawieniach pod ikona aktualizacje i zabezpieczenia, w zakładce windows update, masz informacje ze aktualizacja ta jest przygotowana do instalacji./tak ja miałem/
również w opcjach zaawansowanych, wyświetl historie aktualizacji ciagle miałem informacje o pomyślnym zainstalowaniu, z data dzisiejsza.
co ja bym zdobil, otworzyl ten folder który przedstawiles w ostatnim wpisie,
w zakładce windows update uruchomil bym sprawdz aktualizacje i patrzyl czy w oknie tego katalogu nie pojawi się folder /będzie zawieral cos tam Microsoft Visual C++ 2012 Update 4 (KB3119142 /o którym wspomniałem /nie plik/