jakimś zrządzeniem losu otrzymałem zaproszenie, jeśli ktoś ma jeszcze wolne miejsce i przejeżdża przez dolnyśląsk, to chętnie dołączę, w przeciwnym razie będę musiał odpuścić tegoroczny coldzlot
Ja już mam komplet na pokładzie auta wyjeżdżającego z Poznania Nikogo więcej nie zmieszczę.
Fajnie, że będziesz No ColdZlot coraz bliżej…
hej jestem mile zaskoczona bo również dostałam zaproszenie…
W związku z tym mam pytanie ,czy ktoś przejeżdża przez dolny śląsk i ma wolne miejsca ?
Jeśli tak , to proszę informacje na priv
dzięki i pozdrawiam
Mile zaskoczonych osób jest więcej :D
Nie mogę się doczekać kiedy znów Was zobaczę
Drogę na zlot mam idealnie zaplanowaną Towarzystwo zacne.
Powrót też chyba w tym towarzystwie … no chyba, że ktoś konkretnie przez kuj-pom jedzie?
No to można odliczać
A wie ktoś może czy Banan się wybiera?
Sądząc po tym, że jego ostatnia wizyta na DP to 25.10.2014 oraz, że w ogóle nie jest aktywny w społeczności (np. na Facebooku) - to raczej chyba się nie wybiera
Odliczanie odliczaniem, ale ja się muszę wykurować, bo oczywiście z okazji rozpoczęcia urlopu dopadło mnie jakieś choróbsko… Ale walczę z tym już od soboty, wiec może się udać
Hej,
msnet , nie może, a musi! Dużo zdrówka i do zobaczenia!
Pozdrawiam,
Dimatheus
No pewnie, że do zobaczenia. Najwyżej wszystkich pozarażam :D:D:D
zdrowiej szybko! i lepiej się “hartuj” ,bo na Zimny Zlot jedziesz
Hej,
Tzn. że w hotelu nie będzie ogrzewania?
Pozdrawiam,
Dimatheus
Na portalu czy na forum? Bo jak na forum, to najwyraźniej od tego czasu nie zaglądał na forum co nie znaczy, że nie zaglądał na portal.
roobal - i tu i tu. Kolega bardzo an coś się pogniewał i tyle. Osobiście jednak stawiam, że założył drugie konto i z niego nas odwiedza.
Zauważyłem, że pewne inicjatywy przejęły inne osoby, a o nim samym cisza.
Tak jak Areh pisze - w obydwóch miejscach najwidoczniej podziękował już
Tzn. nie jestem pewien, ale bodajże jego przedostatni wpis jest chyba tym z cyklu “pożegnalnych”.
Hej,
Też tak obstawiam.
W przyrodzie bowiem nic nie ginie.
Wolny wybór - przecież nikt nikogo tutaj na siłę nie trzyma.
Pozdrawiam,
Dimatheus
Może osiągnął cel życiowy - “Być na HZ” i jest spełnionym człowiekiem niepotrzebującym już DP
Jasna sprawa. Przecież ja nie kwestionuje czy zrobił źle, czy dobrze. Jego wybór
Kto wie
Hej,
Odznaka w profilu, adnotacja na forum przy awatarze i gra.
Przecież ja nie sugeruję, że Ty kwestionujesz.
Pozdrawiam,
Dimatheus