Hej,
No może w którymś z zlotowych tematów uda się w końcu osiągnąć 5000 postów…
Pozdrawiam,
Hej,
No może w którymś z zlotowych tematów uda się w końcu osiągnąć 5000 postów…
Pozdrawiam,
Może w wątkach HotZlotu się uda, więcej ludzi więcej tematów
Hej zakłada ktoś fpt do podzielenia się materiałami ze zlotu ?
Ja mogę w każdej chwili, ale mi ufają nieliczni, a reszta czeka na FTP redakcji. Z tego powodu w tym roku nikomu nie udostępniam FTPa.
Hej,
Ja też grzecznie i cierpliwie czekam na FTP’a Redakcji.
Pozdrawiam,
Generalizujesz
Widziałeś mój bagaż?
Też mam parę zdjęć, którymi mogłabym się podzielić
Może niech ktoś założy ftp … zdjęcia mi kurz zbierają
Ja mogę założyć FTPa. Tylko dajcie znać czy chcecie, bo w zeszłym roku zmarnowałem tylko swój czas na to, bo tylko 4 osoby z niego korzystały, a reszta marudziła że wolą poczekać na FTPa od DP.
A w czym zmarnowałeś czas, że postawiłeś serwer FTP? No chyba, że konfigurowałeś go tydzień i ogarnąłeś dodatkowo do niego SELinux + honeypoty latające w tle, żeby czasem się ktoś nie próbował włamać
Nie, zajmuje mi to 10 minut, ale wolę te 10 minut poświęcić na inne rzeczy.
To była kobieta kierowca, a kobieta kobietę zawsze zrozumie! Jedynie Darek był nieco pokrzywdzony, bo siedział obok tej wielkiej walizy… ale mówił że jest ok. Koniec końców, podróż minęła bardzo sympatycznie, w obie strony:-)
Pewnie bał się przyznać
Hej,
Ja tam na Twój FTP zdjęć wrzucać się nie bałem.
No i to jest najważniejsze. My wracaliśmy cały czas we mgle i śniegu - ale takie warunki na szczęście tylko troszkę opóźniły planowany dojazd do domu.
Pozdrawiam,
Przydałoby się podzielić fotami przed HZ
Hehehe, słuszna uwaga
sie chyba nie doczekamy ;(
To niech ktoś założy FTP na zdjęcia to ruszymy TO koło zamachowe
Mogę na jakiś czas udostępnić jakieś 400GB na dropboxie, pytanie czy wrzucanie przez przeglądarkę Was zadowoli
NA FTPie mogę udostępić jakieś ~40GB, starczy?
Myślę że styknie
W moim magicznym panelu nie mogę stworzyć konta z uprawnieniami do tylko wybranego katalogu
Czekam na odp od pomocy dlaczego nie widzę tej opcji pomimo że jest opisana w pomocy
HOME…