Good Job!
Hej,
No i super. Przynajmniej na Cold Zlocie będziemy mogli razem napić się “soczku”, a nie jak w tym roku na HZ przywitać się i pożegnać jednocześnie.
Pozdrawiam,
Pamiętam, jeden przyjechał a drugi się odmeldowywał :)
Hej,
Starałem się, jak tylko mogłem. Szybciej już moto jechać nie chciał.
Pozdrawiam,
A będzie jakiś rejs do Szwecji?
Teraz jest niebezpieczne jeździć do krajów muzułmańskich
Urlop zaklepany, wszystko opłacone . Ja już jestem gotów
Witajcie Ja z Wami! Wiosna na zimowym zlocie Dziękuję za zaproszenie - mega radocha
Jeszcze marzy mi się, żeby jechała moja sprawdzona współlokatorka - Leyda. No i mój zlotowy towarzysz podróży czyli Andrewi :)
PS. I znów bilard w mroźnej komnacie, a potem wygrzewanie się w jacuzzi I dyskusje przy kominku :)
Ale mnie zaszczyt spotkał Jak mawiała kiedyś pewna reklama, “mam i ja” (zaproszenie na ColdZlot). Dziękuję Redakcjo
Ja będę jutro klepał… Trzymajcie kciuki, bo w moim przypadku to nie będzie proste…
ojej… nie mów “sprawdzona” ! bo jeszcze sobie ktoś coś pomyśli… hihihii
Leyda czyli będziesz Suuper :D
Oj tam… a niech sobie myślą :D
Hej,
O tak, to jest dopiero integracja. Ciekawe tylko, czy naprawili to pokrętło do temperatury, bo ostatnio dłużej się nie dało w jacuzzi wytrzymać.
Mamba w jakim smaku?!
Trzymamy, trzymamy. Tylko jak ja raporty w pracy zrobię, trzymając kciuki?!
Pozdrawiam,
Podjąłem właśnie męską decyzję i się zarejestrowałem W styczniu się będę zastanawiał, jak pokonać ewentualne przeszkody Oczywiście wersja rozszerzona (no bo skoro poniedziałki mam wolne, to trzeba to jakoś wykorzystać
To się okaże, bo jeszcze pozostaje kwestia styczniowej poświątecznej dziury w budżecie A styczniowa wypłata niestety dopiero po ColdZlocie.
Wolne w robocie załatwione, postawiłem sprawę jako fakt dokonany
Będzie z kim zacnie pojedynkować się w bilarda i… nie tylko
pamiętam, pamiętam
Bardziej chodzi o zasadę, czy też symbol (typu wspólne wychylenie złocistego), niż to, że musisz za to płacić (bo wiem, że z tym na CZ ciężko)