Z tego co wiem nikt nie dostał, więc albo to wszystko to jakiś Nigeryjski Przekręt, albo wszystko ok
Hej,
Myślę, że brakiem potwierdzenia można by się stresować w przypadku Hot Zlotu, przy Cold Zlocie nie ma sensu. Widocznie Redakcja stwierdziła, że nie potrzebne dodatkowe maile.
Pozdrawiam,
Heja,
Była gdzieś informacja ile kosztuje przedłużenie?
Po ogłoszeniu informacji o CZ była taka informacja w F.A.Q (http://www.coldzlot.pl/Faq.aspx), ale w tym momencie już nie widnieje albo ja nie mogę jej znaleźć…
Hej,
Też mi się wydaje, że to było dokładnie 155 PLN, a informacja widniała w czasie rejestracji. Ale nie da się tego teraz sprawdzić, bo zwracana jest informacja o tym, że już się zarejestrowałem.
Pozdrawiam,
Dobra, dzięki za info, wystarczy mi rząd wielkości
Wysłałem już maila do Redakcji że jednak zostaję na programie rozszerzonym
Hej,
No i bardzo fajnie!
Pozdrawiam,
Hej,
Brawo Ty!
Pozdrawiam,
Jeszcze tydzień do godziny zero, a ja w końcu zakończyłem usuwanie wszelkich przeszkód, jakie stały mi na drodze do wyjazdu
Hej,
No i bardzo dobrze. Czyli widzimy się już za tydzień.
Pozdrawiam,
To super!
Do zobacznie za niedługo Ja już nie mogę się doczekać!
Nie wiem po co tu wszedłem bo już bym tam chciał być
Zdecydowanie między zaproszeniem na CZ, a samym CZ jest za dużo czasu Ja mogę się pocieszyć tym, że czeka mnie dzień wcześniej mały PrzedColdZlot w Krakowie (@GBM będzie miał w końcu okazję poczęstować mnie tym piwem, które mi wisi od czasu poprzedniego ColdZlotu :D).
Oo… to już za tydzień aż na forum wzmożony ruch
Potwierdzam
Egzaminy napisane, więc w sumie nie mam się czym martwić do wyjazdu … no może poza zakwalifikowaniem się do oddania krwiotwórczych komórek macierzystych w lutym dla DKMS.
Hej,
No ładnie - to chłopaki robią mały przed Zlot w Krakowie i nawet słówka nie puszczą. No wiecie co?!
Pozdrawiam,
A wiadomo jaka będzie cena za napoje?
Kawa i herbata za darmochę
FAQ:
- Czy napoje alkoholowe będą płatne dodatkowo?
Wszyscy uczestnicy ColdZlotu będą mieli podczas pobytu zapewnione bezpłatnie lane piwo, grzane piwo, a także wina białe i czerwone.