Na razie mam na niedzielę na ten 23:25, ale chyba wykupię jeszcze jedną opcję, wcześniejszą awaryjnie
Dzień dobry!
Jadę! Nie wiem jak, ale jadę!
Do zobaczenia
Drogiej Redakcji bardzo dziękuję!!!
Bo ja niestety zrezygnowałem więc być może dlatego się załapałeś
A pisałeś do nas, że rezygnujesz?
Już znaleźliśmy Twojego maila
Dziękuję za niespodziewane zaproszenie
Wczoraj w gronie rodzinnym rozmawiałem o tym, że wyjechałbym sobie na jakiś urlop a tu bach, dzisiaj zaproszenie! W dodatku idealnie pasujący pociąg zarówno na dojazd jak i powrót. Piękny zbieg okoliczności Do zobaczenia!
Szkoda, miałem nadzieję że będzie okazja żeby się spotkać i pogadać o zleceniu
W końcu i ja dostałem zaproszenie, za co dziękuję Redakcji Oczywiście skorzystam.
Ja też niespodziewałem się zaproszenia, ale z chęcią skorzystam. Pyrdnę się pociągiem, bo dawno nie miałem tej frajdy przesiadywania w przedziale z osobami z którymi nie chciałbym dzielić wspólnej przestrzeni
a trzeba pisać? No to ja też rezygnuje
Człowieku pisz i to szybko zamówię mniej karkówki haha
Brzydko mówiąc przeleciałem wątek i nadgoniłem straty. Pytanko - ktoś zainteresowany partyjką w Jungle Speed albo Dobble na zlocie?
To ja po staremu, poker?
Hej,
Fajnie, że będziesz. W sumie od wesela @wiosenka83 się nie widzieliśmy, więc miło będzie napić się wspólnie złocistego.
@msnet - Super wiadomość.
@ziggurad - No właśnie się zastanawiam, czy wziąć moją nowiutką walizeczkę z żetonami.
Pozdrawiam,
Dimatheus
To ja tradycyjnie się przyłączę
No to jak chcesz się pochwalić to weź Karty jakieś masz?
Gracie Holdema czy tego standardowego z westernowskich pejzaży?
Teksas Holdem
Hej,
No tak, w walizce oprócz żetonów były też karty. Myślę, że spokojnie się nadadzą. Ale jeszcze raz dokładnie sprawdzę, bo jak nie, mam też plastikowe dwie talie kupione wieki temu. Oki, walizkę wrzucę do bagażu podróżnego - mam nadzieję, że zmieszczę się z tym do Polskiego Busa.
PS. Dobra, wiem, że plastikowe są zużyte, ale te z zestawu wyglądają całkiem dobrze. A jak nie, zawsze zostają karty z Fibaro z jednego z Hot Zlotów.
Pozdrawiam,
Dimatheus