Mówisz po sobie?
Widocznie coś w tym jest i masz rację
Świntuszek
Hej,
No wielka szkoda, ale rozumiem. Sam w pracy też będę musiał przysiąść nieco dłużej, by wyrobić się z robotą, jeśli chcę pojechać na Cold Zlot. Mam nadzieję, że faktycznie zobaczymy się na Hot Zlocie.
Pozdrawiam,
Dimatheus
Rozród kotów?
Nie lubię kotów…
Ja pracuję przy systemach Anty-Graffiti. Po zimie ludzie chcą jak najszybciej usunąć to co im namazali przez zimę, lub zabezpieczyć ściany przed ewentualnym pomazaniem. Jak tylko temperatura podnosi się powyżej 8°C to zaczyna się wariactwo. Wszystkie Soboty są zajęte a o tym aby przedłużyć na Poniedziałek to można sobie pomarzyć. Tak w skrócie jak wygląda moja “obawa” przed dyskusjami. Już pomijam fakt, że mieszkam w Hanowerze.
A poza sezonem co robicie - biegacie z tymi sprayami jak ten syn szklarza, co okna wybijał?
U nas tak na dobrą sprawę nigdy nie jest “poza sezonem”, obecnie mamy inny wielki projekt otwarty, tysiące m2 wewnątrz, później 19 tyś m2 zabezpieczenia na zewnątrz, produkcja płyt fasadowych i takie tam pierdoły. Długa historia generalnie. Odpowiadając na Twoje pytanie, nie, nie robimy sobie sami roboty, debili, którzy nam ją zapewniają jest wystarczająco dużo, niestety…
Hej @Semtex widziałem rozwiązania waszej firmy na filmie : https://www.youtube.com/watch?v=oDrYkwG6Tuo
Domyślam się, żartuję. Ogólnie ciekawy temat - szczególnie ze względu na to jak różne technologie trzeba zastosować w zależności o materiału z jakiego usuwana jest farba.
Jeszcze słowem offtopu, lepiej zabezpieczać, ale usunięcie, nawet z zabezpieczonej ściany, wiąże się dosyć sporą ilością pracy. Zabezpieczenie pozwala uniknąć zabrudzenia powierzchni właściwej, to też sprawa na mały elaborat
Na szczęście (wracając do tematu) już wiem, że ów weekend będę miał wolny.
Tak przy okazji: pieszo na Zlot się nie wybiorę, bo z Gdańska to troszkę daleko, samochód nie ma zbytnio sensu, więc wybrałem kolej. Ale… PKP zadania nie ułatwia:
na stronie intercity kupisz bilet na termin zlotu; tylko t strona co pokazaleś screen generuje dziwne problemy.
To nie są dziwne problemy, tylko poprawne komunikaty, gdyż od 12 marca jest nowy rozkład. Bilet może i kupisz ale pora odjazdu może być inna, albo w najgorszym przypadku kurs zostać całkiem odwołany.
Dzwoniłem i na infolinii dowiedziałem się, że jeśli można kupić bilet to oznacza, iż zmiana będzie jedynie kilku minutowa.
Hej,
A no to dobra wiadomość, bo też zastanawiam się nad dojazdem pociągiem z Katowic, ale komunikat trochę mieszał mi szyki.
Pozdrawiam,
Dimatheus
PolskiBus ma fajne połączenie… i taniej
Hej,
No właśnie patrzę i widzę, że z Katowic do Wrocka mogę dojechać za 13 PLN. Szok!
Pozdrawiam,
Dimatheus
Ja właśnie mam wyjazd z Katowic o 9.20 za 13zł
Hej,
Chyba też na tego wykupię bilet. A którym wracasz z Wrocławia?
Pozdrawiam,
Dimatheus