A jakie klimatyczne zdjęcie wieczorową porą Rynku … no i gdzie tutaj to zapowiadane “południe”… okazuje się jednak że “dziki zachód”…
Poprawie w formularzu. Poniedziałek to 20 marca
Poprawione
Hm… 15 minut piechotą na zlot i powstaje pytanie - kupić przedłużenie?
Bierz @kubut bo nas do baru i redakcji nie wpuszczą - też wziąłem. Nie mam zamiaru tracić czas na powrót do domu
Fakt, za zwiedzanie redakcji z przewodnikiem - warto
Jesli jestes z Wroclawia i nie potrzebujesz noclegu to jest tam odpowiednia opcja, jak najbardziej zapraszamy wtedy do uczestnictwa w calym programie bez konieczności dokonania opłaty za dodatkowy nocleg. Pytanie co gdybys mimo tego ze jestes z Wroclawia chcial jednak skorzystać z noclegu i co zrobic z dodatkowa noca, wtedy musisz sie zastanowić
Faktycznie takiego przypadku nie wzięliśmy pod uwage…
Tak czy siak jesli jestes z Wroclawia i nie potrzebujesz noclegu ot domyślnie uważamy ze bierzesz tez udział w programie rozszerzonym, nie trzeba opłacać extra noclegu w hotelu zeby odwiedzic redakcje
Czyli rozumiem, można brać udział w części po wymeldowaniu i zwinąć się w okolicach godziny np. 21-22?
Jasne
Ja raczej nie zostanę do poniedziałku, także jak by ktoś po wymeldowaniu przygarnął moją walizkę do pokoju było by sweet
Z tym nie bedzie zadnego problemu, zorganizujemy miejsce
PolskiBus zarezerwowany (60zł za dobę parkingu jednak mnie przekonało do busa), pobyt potwierdzony. Mam nadzieję, że moja połówka nie zacznie rodzić 1,5 miesiąca za wcześnie i nic nie zmieni moich planów
WOW z tym parkingiem Jakby co to będę musiał coś improwizować.
Może DP Ci użyczy parkingu taniej (z 30zł za dobę ) albo osoby, które powyżej pisały, że mieszkają w Wrocku. Mi się bardziej opłaca jechać komunikacją publiczną, w niedziele będzie można jeszcze wypić coś, bo powrotny dopiero 23:25.
Udział już potwierdziłem, czas zadbać o transport jeszcze… żeby Pendolino taniej wychodziło od własnego auta to jakiś absurd
U mnie sprawa nie jest do końca jasna, jesteśmy w trakcie bardzo dużego projektu i terminy gonią. Wszystko się wyjaśni w poniedziałek, najpóźniej wtorek.
U mnie najtaniej PolskiBus - 30zł w 2 strony
Ja zaczynam myśleć nad opcją zaparkowania u Shaka. Wszystko wyjdzie w praniu, na fejsie się już wstępnie do niego wprosiłem