Spróbuj tego sposobu,jak wszystko będzie chodzić dobrze to gra - nie będziesz miał tylko monitoringu obrotów wentyli.
wydaje mi sie to dziwne :o ale zainstalowalem windowsa 98 SE i działą jak trzeba.
no to jest coś ze sterownikami do mobo
Albo płyta główna nie przystosowana do systemu XP,wgraj najnowszy bios jaki znajdziesz do niej.
Wgraj stery do płyty głównej.
ale wczesniej nie instalowalem zadnych sterów do mobo i na xp wszystko hulało do wczoraj.
Złączono Posta : 02.08.2006 (Sro) 14:51
do mojej płyty głownej PROCOMP B683 znalazłem aktualizcje. najnowszą jaką udało mi sie znaleźć to wersja 2.6 a data tego biosu to grudzień 99.
TROCHU ZA STARY
no właśnie i mogło przestać, bo któryś ze sterowników systemowych został zmodyfikowany przez jakąś aplikację, spróbuj jak byś instalował teraz xp wgrać jako pierwsze sterowniki do mobo, one działają konkretnie bo są dedykowane pod określony chipset, podobnie z grafiką na systemowych będzie karta działać ale dużo lepsze efekty jak wgrasz dedykowane
Gdzie mogę znaleźć sterowniki do mojej płyty głównej??
Jak płyta na chipie BX - zostaw na sterach systemowych.
chyba nic nie znajdziesz, wparcie dla tej płyty się skończyło, sam z ciekawości szukałem, wszystko z przed 2000 r., radziłby Ci kupić coś nowszego, za 50 - 100 zł możesz kupić całkiem dobrą płytę nawet na gwarancji, osobiście jako że masz intela procesor radziłbym Ci z chipsetem intela, albo nVidia, tylko żeby była pod pamięci i procka jakie masz pozdrawiam
dzięki za pomoc