-
Myślę, że skoro jest już po premierze Windows VISTA i Office 2007 to powinniście zrobić demonstrację pokazującą ten system i pakiet biurowy (najciekawsze funckje, nowości, itp).
-
Na wielu stronach są sondy, dlaczego u Was nie ma?
-
Dlaczego na vortalu nie ma programów na przykład do zarządzania telefonem komórkowym? Powinno być!
-
Więcej konkursów!
-
Wiem, że jest “program dnia”, ale może zamiast tego do gry na weekend i komixu z Piratem dodać “program tygodnia” - pokazać jakiś ciekawy program…?
-
było - wprawdzie bety ale były
-
bo ta strona nie jest jak inne
-
“Powinno być!” - to lekkie przegięcie. Zachowujesz się jak małe dziecko któremu rodzice nie kupili rowerka. “Chcę i już!!”
-
a będziesz sponsorował nagrody?
-
no comment
Tak, wiem, ale teraz może coś o finalnych wersjach.
Dobra, z sondą może przesadziłem… właściwie wszystkie sondy takie same.
Zaskakujesz mnie… nie przydają Ci się programy do zarządzania telefonem czy co?
- Wolę zasponsorować sobie piwko
Jak żeś taki mądry to czemu książki nie napiszesz?
robert_warszawa > no a Ty po co w takim układzie to piszesz? Z nudów? Może zaproponuj jakiś sposób na pozyskanie sponsorów, zamiast rzucać na odczepnego “Wolę zasponsorować sobie piwko”, bo to jest mało porywające. Ty coś wymyslasz, a inni mają się głowić, jak to wcielić w zycie?
Sondy to niezły pomysł w sumie. Pytanie, czego by miały dotyczyć, bo to wbrew pozorom nie jest takie proste ;]
Były ale się zmyły
Dlaczego:
dokładnie z tego powodu
fiesta nie wiedziałam, od niedawna tu jestem w sumie To jeden problem z głowy.
Zmień tytuł tematu, nie używaj w czasie pisania Caps Lock-a
mam już super soft do zarządzania telefonem. nazywa się “zadzwoń” i “odrzuć”. innego nie potrzebuję
to nie ja wymyślam niestworzone rzeczy, które potem chcę na siłę wcielić w życie. Proponujesz zmiany na stronie, jednak zamiast sformułowania “czy moglibyście to” lub “czy moglibyście tamto”, używasz “powinno być!”. Ja POWINIENEM zarabiać 2500 na miesiąc! ale nic z tego
mało Ci ?
http://dobreprogramy.pl/index.php?dz=15&n=5941
http://dobreprogramy.pl/index.php?dz=15&n=5559
==================
ad.1
jaki problem siądź i zrób, nawet nie nie musi być prezentacja-film po prostu zrób temat i opisz co takiego fajnego i super jest w tych programach.
ad.2
najlepsza by była: co lepsze FF czy Opera :mrgreen:
ad.3
w telefonie mam przyciski: odbierz i zakończy no i wybieranie numeru i mi wystarczy z resztą zawsze można wejść na stronę producenta czy podobną do tej z twojego “podpisu”, nie można zrobić strony o wszystkim i z wszystkimi dostępnymi programami przecież
ad.4
może Oni też :lol:
ad.5
nie rozumiem “program dnia” czyli szt.7 zamienić na szt.1??