Coś nie tak po formacie


(Bartek Mania10) #1

Witam, otóż po formacie coś jest nie tak czym? no nie wiem wytłumacze.

gdy zainstalowałem cs'a to na serwerze mam wysokie lagi (ping) ok 600 ...

I nie tylko! w grach interentowych gdzie mapka się srcolluję również wszystko mi tnię ;/

Myślę ze brakuje mi jakiegoś sterownika, lecz nie mam pojęcia co moża za to odpowiadać ;/


(matty24) #2

Sterowniki do grafiki zainstalowałeś?


(Bartek Mania10) #3

Hmm, wydaje mi się ze miałem zainstalowane złe, teraz prawdopodobnie ściągam te dobre" zobaczymy za 30 min.

-- Dodane 29.04.2011 (Pt) 22:08 --

Hmm, no już lepiej, gdy jest normalny lag podczas grania, to jest okej, czyli to nie wina sterownikow do karty, lecz lagi mi wariują... skaczą do 600 i nie mam pojęcia dlaczego... Tak jakbym ciągle coś "pobierał" czy coś innego ;/


(Adamsubzero) #4

Pobrałeś wszystkie sterowniki z Windows Update?


(Bartek Mania10) #5

Taak,


(Szotek5) #6

Być może system cały czas pobiera aktualizację i dlatego ping skacze, miałem taką sytuację z Win 7...


(Bartek Mania10) #7

Mogę to jakoś sprawdzić?


(Agatonster) #8

Casey ,

Poradnik dla Ciebie

Proszę poprawić tytuł tematu na konkretny, mówiący o problemie. W celu dokonania zaleconej korekty proszę użyć przycisku Edytuj przy poście otwierającym ten temat.

Zignorowanie zalecenia będzie skutkowało usunięciem tematu do Kosza.


(Kapi10072) #9

Ustaw raty w CSie, zainstaluj cfosspeed, masz Steam?


(Piotrkijak) #10

Casey , zainstaluj sobie najnowszy direct 9.0c.

-- Dodane 30.04.2011 (So) 21:27 --

Dodatkowo lektura: http://www.google.com/search?q=cs+1.6+l ... =firefox-a