coz jest 2022 rok mam acera aspire F15z ponad 4 moze już 5 latek HWinfo pokazuje ze 41440 orginal ma teraz 27885mWh sprawność 33,5% hmm rzadko używam baterii a dwa nie ma możliwości wyciągnąć dawne acery miały wycigalane teraz nowe zabudowane i 33% oj cos nie tak z tym przeliczaniem ostatnio gdy braki pradu były bo wichury przez PL przeszły bateria nadal trzymała od 1,5do 2 h spokojnie do zera a gdy w grę grałem i prądu subnatica starczyła na full baterii gry ok 1h-1h15min wiec ten wynik nie ma sie nijak z realnością zrobiłem test na starym acerze z bateria co ma wytrzymałości max 15min na fuul naładowaniu test na hwinfo i szok bateria ma 81% sprawności po tym teście od razu nie wierze w wyniki HWinfo najlepszy test naładować baterie odłączyć kabel i włączyć stoper i sprawdzić az do wyłączenia;) zreszta baterie w laptopie jak dla mnie to taki ups gdy zanik w sieci prądu jest wtedy laptop jest stabilny i nie traci sie gry danych gdy nam AC-230v ucieknie :D:D
Duże literki na początku zdań, przecinki, kropki, interpunkcja, popraw, a potem zadaj pytanie.
2 polubienia
Źle się czyta… popraw