Witam, od wczoraj mam problem z cs 1.6, otóż. Wczoraj sobie sprawdzałem rozdziałki w cs GO zmieniałem ustawienia grafiki itp, później zmieniłem rozdzielczość pulpitu, ale później przywrócilem wszystko tak jak było, Później wszedłem pograć w cs 1.6 i nagle przestał płynnie działać, a dokładniej to tak jakbym miał spadki fps (mam stale 250, ale one nie spadaja) i mam odczucie tak jakby mi spadały poniżej 100, nigdy takiego problemu nie miałem, wszystko śmigało należycie, więc co może być problemem? Dodam, że cs GO chodzi elegancko 150-250 fps.
To zależy od map na jakich grasz i ile osób tam gra. Niektóre mapy typu aztec, im więcej ludzi tym gorzej bo jeszcze są efekty tej mapy czyli mgła i deszcz.
Gram na de_duscie 2, ale każda mapa chodziła elegancko nawet jak było 30 graczy an serwie.
Też kiedyś tak miałem tylko z inną grą. Oczyściłem trochę dysk i po osuwałem zbędne programy oraz po wyłączałem zbędne usługi systemowe. No i na koniec defragmentacje dysku twardego. Możliwe że ponowna instalacja cs pomoże.