Counter Strike 1.6 nie działa mikrofon

Witam, mam problem, otóz mam nowe słuchawki (maja miesiac) podlaczylem je, i wyswietlilo sie w programie, że zostały podłączone, Wszedłem na start -> akcesoria -> rozrywka -> Rejestrator dźwieku. gadam, potem odtwarzam i jestem wszystko ok dobrze słychać, potem wchodze do cs’a i pytam sie wszystkich czy mnie słychać to nikt nie odpowiada, (ale nie że robią po chamsku i nie odpowiadaja) wszedłem w cs’sie na Voice i test mikrophone czy coś takiego wciskam a tu nagle to całe na Full i coś tam brzeczy głośno. próbowałem róznych rzeczy w ustawieniach. Nie wiem czy to jest zwiazane z tym, że w menadżerze urządzen nie mam zainstalowanego : Inne urządzenia Audio Device on High Definition Audio Bus.

P.S jeszcze dla pewnośći próbowałem w panelu sterowania dźwieki …, i tam testuj mikrofon, wszystko było ok tylko nie w cs’sie, aha dodam, że w cs’sie kwadraciki są zaznaczone.

Dodane 25.11.2010 (Cz) 15:19

Aha, chcę dodać, że w menadżerze realtek w zakładce nagrywaj jest głośność mikrofonu itd to nie moge dac do góry tego paska ani na dół ktoś wie dlaczego?