Counter Strike Global Offensive

Witam. Krótkie pytanie - Dlaczego u mnie nie działa Counter Strike Global Offensive?
Jakieś sugestie , porady?

Mam go zainstalowanego normalnie na Steam

Tak.
Wejść na google i wkleić „Counter Strike Global Offensive not working”

Poczytać i sprawdzić porady.

Chyba, że wolisz aby tu zrobić Ci Copy / Paste ?

Nie mam pojęcia. Włożyłeś wtyczkę do kontaktu?
Zrzut ekranu 2025-07-9 o 12.14.32

Może dysk siada i powinieneś ratować cenne pliki przed kosztownym odzyskiwaniem.

Próbowałem najpierw na laptopie. Klikam Counter Strike Global Offensive SDK na pulpicie - próbuje uruchomić przez STEAM ale nie uruchamia. Nie ma takiej opcji żeby dysk siadał bo mam nowy komputer stacjonarny. Zainstałowałem Counter Strike 2 na nowym komputerze - działa bez problemu. Na nowym komputerze Global Offensive też nie wchodzi

W ogóle nie ma pliku csgo.exe

Co może być przyczyną?

A próbowałeś uruchomić poprzez platformę Steam?

tak

Minuta szukania

Counter-Strike 2 replaced Global Offensive in Steam, but it remains possible to play Global Offensive on community servers by selecting an older build version in a Steam configuration panel.

Wybrałem wersję demo viewer - pobiera , jednak też nie chce się uruchomić

Poszło , wybrałem cs go legacy

A da się ustawić tak żeby była aktualna wersja Global Offensive bo z tego co czytałem Valve zawiesiło?

da się ustawić tak żeby w Steam - Counter Strike Global Offensive pojawiały się jakieś wersję a nie - „brak”, jak w przypadku Counter Strike 2 pojawia się np. csgo_legacy tak jak widać na screenach?

nie
Chyba, że takowe kiedyś zakupiłeś / byłeś zapisany do beta testów, brałeś udział w alfie lub należałeś do ścisłej grupki moderów gry w momencie eventów.

ok. tak pytam bo go odinstalowywałem i instalowałem ponownie i myślałem że może jakieś wersje były , a nawet jeśli były to pewnie nie da się tego przywrócić?

Jeśli klient Steam, to nie.

a jakbym chciał uruchomić Counter Strike Global Offensive w STEAM poprzez CS GO mając te wersję których nie mam, rozumiem że i tak możliwość jest tylko poprzez Counter Strike 2?

Nie ma żadnej „aktualnej wersji” CS GO. Valve wycofało grę i możesz ją włączyć tylko przez gałąź csgo_legacy.

CS Global Offensive SDK nie służy do grania.
https://developer.valvesoftware.com/wiki/Counter-Strike:_Global_Offensive/Authoring_Tools

Trochę zamieszałeś.
W teorii gdybyś miał zapisane te wersje na platformie Steam, przed wprowadzeniem CS:GO na platformę to tak. A skoro tego nie miałeś przed konwersją gry na platformie, to już tego nie będziesz mieć.

A teraz jak jest? Rozumiem że jak ktoś by chciał teraz ściągnąć i uruchomić Counter Strike Global Offensive w STEAM przez CS GO to już tego nie zrobi? , pozostaje jedynie poprzez Counter Strike 2 ? , ci co mieli ściągnięty Counter Strike Global Offensive w STEAM , wcześniej, uruchomią Counter Strike Global Offensive poprzez CS GO w STEAM?

No ja miałem Counter Strike Global Offensive (CS:GO) to został on zasymilowany przez aktualną wersję Steama. Przedmioty zostały, ale 3 wersje testowe zostały usunięte. W sumie to mi wszystko jedno, bo jedna była betą, druga alfą, a trzecia możliwością tworzenia poziomów testowych, ale to tylko na potrzeby serwerów zamkniętych.