Counter Strike: Source - wybuch bomby zawiesza grę. Nie wiem dlaczego tak się dzieje, próbowałem już na wielu ustawieniach i dalej to samo, w dodatku gra z botami się tnie.
Wiecie jak to naprawić ??
Counter Strike: Source - wybuch bomby zawiesza grę. Nie wiem dlaczego tak się dzieje, próbowałem już na wielu ustawieniach i dalej to samo, w dodatku gra z botami się tnie.
Wiecie jak to naprawić ??
wylacz synchronizacje pionową w ustawieniach karty graficznej to bedziesz miał 100fps,a to ze ci sie zawiesza podczas wybuchu to troche dziwne
Ponadto w niektórych miejscach w grze (głównie tunele) mam w powietrzu takie dziwne białe kropki. Co to może być ?? a i skąd wziąć waypointy do botów ??
a ustawine masz na 3d czy na opengl??
w cs s nie znalazłem takiej opcji która umożliwia to zmienić
a tak wogóe to jest orginał??
tak jest to oryginał zakupiony w komputroniku, moje konto na Steam to Punisher1948
powinna byc wejdz do gry jak masz npisane tam find sever masz tez options opcji video ustawiasz rozdzielczosc tam masz do wyboru “software” “3d” “opengl” ma byc na opengl
Counter Strike Source jest już częściowo po polsku, przejrzałem całe ustawienia i niestety nigdzie nie widzę opcji o których wspominasz
ja mam cs 1.6 wiec nie wiem powinna byc opcja w video renderer i tam zmieniasz
– Dodane 12.09.2010 (N) 15:49 –
moze to ci poże http://supportwiki.steampowered.com/pl/ … Video_Mode
– Dodane 12.09.2010 (N) 15:50 –
wyczyttalem też ze cs.s nie obsluguje juz opengl
ja już próbowałem na wielu ustawieniach i nic, może jest jakiś sposób na ten bug
W CS:S nie ma czegoś takiego jak ustawienia OpenGL i D3D w ustawieniach gry
A co do bugu spróbuj zmienić detale gry na mniejsze + sprawdź czy masz najnowsze stery do grafy i wgrane najnowsze biblioteki DX9
dałem wszystko na najniższe a i tak błąd występuje, nie licząc ohydnego wyglądu gry, stery i dx aktualne
No to albo pisz na oficjalnym forum steam (po ENG) albo czekaj na kolejne updaty
Counter Strike Source jest, jak na mój gust, a przynajmniej był, jedną z bardziej stabilnych gier. Być może przyczyną Twoich problemów był niedawny duży update tej gry(jakoś w sierpniu gra została poważnie odnowiona). Po nim ta gra lubi się czasem zawiesić. Ale nie mam z nią takich kłopotów jak Ty.
Może właśnie ze względu na ten spory update gry, nie warto instalować jej z płyty, tylko w całości pobrać ze steam. Może to pomoże.
to nie żaden spory update gry, tylko wyszła nowa wersja beta tej gry
@up.
Wyszła beta
Wyszedł praktycznie nowy CS:S, nowe hiboxy itd…
@topic:
W którym teamie grasz? Jeżeli CT - to musisz się bardziej starać!
D3d/open gl mozna wyłączyć poprzez komende przy starcie.
Jaki to system?