Creative HS 390.Problem z mikrofonem. Szumy tylko u mnie


(Mkubasiak) #1

Witam!

Posiadam słuchawki Creative HS-390. Mam problem z mikrofonem, podczas rozmów, nagrywania itp. słychac szumy. Mikrofon jest napewno sprawny, gdyz sprawdzałem u kolegi i nie było zadnych szumów. Ustawienia w dzwiekach robiłem podobne ale mam SP2 wiec jest troche inaczej. Załączam screen chyba z wszytskich mozliwych regulacji. Karta dzwiekowa Cretive SB Live

Prosze o pomoc

Pozdrawiam


(Agatonster) #2

marcos_00

Nie wklejaj tak dużych screenów - forum się rozjeżdża - służą do tego linki z miniaturami na forum, lub starczy sam link do screenu.

Poczytaj - Konkretne tematy... ze zwróceniem szczególnej uwagi na pierwszy post.

Proszę poprawić tytuł tematu na konkretny, mówiący o problemie.

W tym celu proszę użyć przycisku icon_edit.gif

Zignorowanie prośby będzie skutkowało usunięciem tematu do Kosza.


(Rejkm) #3

Sprawdź jeszcze ustawienia na zakładkach audio i głos. Nagrywanie dźwięku i nagrywanie głosu ustaw SB Live. SP2 nie ma ty nic do rzeczy. Oczywiście mikrofon musi być podłączony do odpowiedniego wejścia :smiley: .


(Mkubasiak) #4

kolego buster75, a z czego ja screeny podałem jak myślisz ? własnie z zakładek audio i głos. Nie mam opcji ustawienia na SB live.


(Rejkm) #5

Na zakładkach audio i głos we właściwości: Dźwięki i urządzenia audio JEST lista z dostępnymi urządzeniami domyślnymi


(Mkubasiak) #6

buster75, mógłbyś to opisac dokladniej bo nie mogę znalesc.. lub dac jakiegos screena. Dzieki.


(Rejkm) #7

screen


(Mkubasiak) #8

Nic nie pomoglo, macie jeszce jakies pomysły ?

Złączono Posta : 02.07.2007 (Pon) 9:18

...