Pisze tam, że brakuje Ci pamięci i gra raddzi Ci sprawdzić dostępne miejsce na dysku i plik wymiany.
Prawym na mój komputer->właściwości->zaawansowane->wydajność->ustawienia->zaawansowane-> pamięć wirtualna ustaw ją na 1 GB (po wpisaniu liczby kliknij w ‘ustaw’). Powinno pomóc.
Mam problem z lineage 2. Pobrałem gre i patcha dragon network odpalilem gre zalogoalem sie wszystko ok. I nagle wystapil problem przy tworzeniu postaci i wyborze rasy gra sie nagle wyłącza i wyskakuje fatal error!
Co zrobic? Prosze o kontakt na gg ********
2009.3.15 11:25:14
CPU : GenuineIntel PentiumPro-class processor @ -639 MHz with 1977MB RAM
Video : Mobile Intel® 4 Series Express Chipset Family (5009)
SkeletalMesh Fighter.MFighter_m001_b: Serial size mismatch: Got 38913, Expected 38917
Mam sprawe. Gralem w Lineage 2 z 2 tygodnie i nagle wyskoczyl mi critical error od tego momentu wyskakiwal mi co godzine moze 1,3h. Wczoraj wieczorem chcialem pograc i wlanczam l2 i nie widze okienek typu trade,clan itp… oraz broni.
Odinstalowalem l2 i zainstalowalem od nowa wgralem pacha i nic…
L2 wogole nie chce sie wlaczyc… zrobilem przywracanie systemu nic, pozyczylem od kumpla l2 zainstalowalem nic,zmienilem partycje instalacji z C na D i tez nic…
Gram na Earth x7 C6
Prosze o pomoc. xd
Uprzedzam ze nie chce robic formata
– Dodane 13.04.2009 (Pn) 14:54 –
Siema
Mam sprawe. Gralem w Lineage 2 z 2 tygodnie i nagle wyskoczyl mi critical error od tego momentu wyskakiwal mi co godzine moze 1,3h. Wczoraj wieczorem chcialem pograc i wlanczam l2 i nie widze okienek typu trade,clan itp… oraz broni.
Odinstalowalem l2 i zainstalowalem od nowa wgralem pacha i nic…
L2 wogole nie chce sie wlaczyc… zrobilem przywracanie systemu nic, pozyczylem od kumpla l2 zainstalowalem nic,zmienilem partycje instalacji z C na D i tez nic…
nazwa serwera, wersja klienta uzywana na serwerze, wasza wersja klienta. to sa dane potrzebne do jakiejkolwiek pomocy.
do redakcji: na prywatnych serwerach mozna grac w lineage 2. nie jest to niczym zabronione. zabroniona jest modyfikacja klienta i uzywanie “oficjalnych” plikow serwerowych. rozrozniajcie prosze te dwa jakze rozne pojecia i w swej madrosci nie wywalajcie tematow do kosza.
odinstaluj l2, przeczysc system np. ccleanerem, zainstaluj ponownie, wywal swoj folder system, sciagnij ich updatera i zasuwaj z update (tylko uruchom ich updater a nie lineage2.exe)
btw. po co chcesz grac na serwie gdzie kazdy moze byc gmem?
Witam bardzo prosze o pomoc za kazdym razem gdy wpisuje jakies pasy dostaje ten error dzieje mi sie tak na 3/4 serwerach interlude… jedne mi dzialaja a drugie nie… nie wiem o co chodzi zrobilem format 'dysku C jednak gre mam zainstalowana na D.
2009.6.17 12:00:43
CPU : AuthenticAMD Unknown processor @ 1811 MHz with 1023MB RAM
Mam ten sam problem co Demonash, gram na INTERLUDE i teraz to juz ten sam CRITICAL ERROR wyskakuje mi przy kazdym serwerze podmieniam systemy itp loguje sie i bach!! Critical error. Problem w tym ze probowalem juz wszystkiego re-instal gry, czyste systemy, Nawet dzisiaj formata zrrobilem i dalej to samo