Ogólnie wygląda na to, że Crisis nawet z 1.2 patch to jeszcze beta. Wczoraj grałem i na drugiej planszy, w bazie na wzgórzu, urządzenie nadawcze było niewidzialne, co ciekawe, nadajnik się obracał (był zawieszony w powietrzu). W ostatniej misji jest sporo bugów, o czym się empirycznie przekonałem. Zazwyczaj pomaga wczytanie przedostatniego, lub wcześniejszego stanu gry, albo całego poziomu.
Miałem to samo. Najzabawniejsze jest to, że można skoczyć z ponad dwudziestu metrów i nic (ach ten kombinezon), ale mi się zdarzyło spaść z jednego metra i już byłem zimny trup. Do tego śmierć po mnie przyszła gdy wysiadłem z samochodu. W FarCry takich niedoróbek nie było (choć dzięki patchowi 1.4, przeciwnicy widzieli przez ściany).
No, mam nadzieję, że Crytek się spręży i jakąś poprawkę wyda.
Do tego inżyniera dojdziesz kierując się tabliczkami na korytarzu, jest w zbrojowni. Faktycznie można zabłądzić.
już zdążyłem przejść całego Crysisa na normalnym, teraz próbuje na Delcie, czyli very hard, jakoś mi strasznie źle nie idzie, może potem z alienami bedzie gorzej
na poczatku zniszczylem 4 wiezki zeby mozna bylo podleciec blizej i zdjac pole . w piersze raamie bez problemy strzelilem ale przy drugim ramieniu to nie moge cholery mozna dostac!
Gra oryginalna? Najnowszy patch (1.2) zainstalowany (właściwie to raczej nie robi różnicy bo nawet z tym patchem niedoróbek jest ogrom, np w jakiej innej grze można się zderzyć z powietrzem - nie mam na myśli granic świata gry - czy wykoleić czołg o leżącą na ziemi małą gałąź)?
Żeby zniszczyć tego drugiego potwora trzeba najpierw zniszczyć 4 działka którymi strzela do nas a następnie strzelać do jego tak jak by ramion właśnie z tego nowego działa Jak to zrobimy to on jeszcze nadlatuje nad lotniskowiec i trzeba celować z nowego działa w samo obramowanie tego włazu pod nim i wykonać strzał. Później ponawiamy atak tyle że do środka statku przez wcześniej wyważony właz… grałem w nią niedawno i mimo iż nie jest nowa to i tak bardzo przyjemnie się grało. Pozdrawiam!