Cs 1.6 steam problem przy aktualizacji

Witam

Mam problem o tuż pobrałem steam zainstalowałem go i uruchamiłem wyskakuje aktualizacja pobierze sie kilka mb i wyskakuje bląd “Steam needs to be online to update Please confirm your network connection and try again” pomóżcie nie wiem co zrobić

Hej,

A jak z jakością Twojego łącza internetowego? Nie jest przypadkiem tak, że co jakiś czas łączność z siecią jest zrywana? Komunikat o czymś takim by właśnie świadczył.

Pozdrawiam,

Dimatheus

lącze nie jest najlepsze ale nie zrywa, wiec co to moze byc

Hej,

Skąd taka pewność? Nigdy takie problemy się nie pojawiały?

:arrow: Próbowałeś instalacji tej wersji Steam’a?

:arrow: Ile razy próbowałeś uruchamiać aktualizację?

Pozdrawiam,

Dimatheus

mam pewność zerwał mi moze ze 2 razy, aktualizacje próbowałem robić z 7 razy, tak z tej strony pobieralem steam

Dodane 23.02.2013 (So) 13:15

Mój kumpel wygrzebal cos takiego :

Dziękujemy za skontaktowanie Steam Support.

Proszę opuścić Steam i przejdź do folderu o nazwie C: \ Program Files \ Steam \ (jest to domyślna lokalizacja instalacji Steam - jeśli ustawisz inny katalog instalacji, trzeba będzie przejść do niego).

Usuń wszystkie pliki w tym folderze, z wyjątkiem:

• \ SteamApps \ \ userdata \ i foldery

• Steam.exe (plik ten znajduje się na liście aplikacji i wyposażony jest w czarno-białe logo uyciem pary)

Uruchom ponownie komputer.

Następnie uruchom Steam.exe z folderu instalacji Steam, a nie ze skrótu wcześniej.

Parą uruchomiony ponownie przetestować oryginalny problem.

tylko ze ja nie wiem co ja mam usunąć :-k

Dodane 23.02.2013 (So) 17:24

okej, juz działa :smiley:

Hej,

Generalnie usuwasz wszystko, oprócz pliku steam.exe oraz katalogu Steamapps. Dzięki temu usuwane są pliki, które podczas przerwanego połączenia mogły zostać uszkodzone i powodowały błędy. :slight_smile: Po tym pliki pobierane są na czysto.

Pozdrawiam,

Dimatheus