CS:GO - nie chce znaleźć meczu

Witam,
Kupiłem konto na allegro bez prime z rangą LEM. Problem jest taki, że nie mogę znaleźć meczu ani turniejowego ani sparingowego. Turniejowe rozumiem, nikt na nonprime nie ma takiej wysokiej rangi. Natomiast rozgrywka sparingowa nie zależy od rangi, więc powinno znaleźć grę w maksymalnie 3 minuty, tak jak na innym koncie bez prime, na którym grałem. Próbowałem wystartować wszystkie mapy i po pół godziny nie znalazło. Na serwerach społeczności gram bez problemu, inne oficjalne tryby gry też. Zaglądałem w historie meczy i ranga była wbijana tak, że były wygrane 16:0 przeciwko jakimś botom. Boty 0 punktów, moja drużyna 0 punktów, wszyscy 0 zabójstw. To może trust factor przez to spadł? Tylko jakim prawem, skoro było 9 botów, więc nikt nie reportował. Czemu mi nie chce znaleźć chociaż gry sparingowej? Cały czas pisze “Wyszukiwanie graczy i serwerów”. Właśnie minęło kolejne 30 minut i nadal nic. EDIT: Kolejne 30 minut i nie znalazło gry dla mnie…

Jak myślisz, czy w taki sposób wbita ranga jest wbita legalnie?

Jeśli Twoja odpowiedź to Nie, to teraz pytanie. Jak myślisz czy takie konto łamiące regulamin i zasady fair play nie mogło dostać jakiegoś shadow bana albo blokady?

1 polubienie

Oczywiście, ze mogło dostać bana, co jest bardzo mało prawdopodobne + dostał bym wiadomość + te konto robiło to samo co boty, tyle samo zgonów itd. Te boty teraz grają i nabijają rangę dla innych kont. Co ciekawe - tryb 2v2 czyli inny tryb turniejowy działa bez zarzutu, grę znalazło po około 30 sekundach

Jakby kogoś nurtowało te same pytanie co mnie to.aie okazuję że w 2/3/4/5 da radę zagrać tryb sparingowy i w piątkę da się zagrać tryb turniejowy. Wychodzi na to że na trybie sparingowym też trafiamy na graczy z podobną ranga do naszej