CSGO probelm z lagami

Witam mam problem z CSGO na dobrym komputerze mam lagi.
Gram na rozdzielczości 4:3 1024:768 ustawienia w grze prawie wszystko na low.
Spójność plików nic nie pomaga, a po zminimalizowaniu gry strasznie obraz się zacina i przeglądarka dziwne jest to że tylko w CSGO takie coś występuje gram w PUBG na najwyższych ustawieniach i nie mam żadnych lagów.

Mój sprzęt:
Karta Graficzna: Nvidia GeForce GTX 970
Procesor: Intel Core i7-4790k
Ram: 16 GB
Płyta Główna od MSI
Zasilacz 550
Na takim sprzęcie taki CSGO powinien chodzić bez problemów i to jeszcze na low ustawieniach graficznych ktoś pomoże???

neth_graph co pokazuje? Wpisz w konsoli net_graph 1 i daj screena

Sterowniki i system aktualny ?

https://zapodaj.net/be0c72dfd8056.jpg.html Tak sterowniki aktualne Windows update też wszystkie ważne aktualizacje zrobione.

Fpsy wyglądają ok. Lagi są nieustanne czy zdarzają się czasami? Spróbuj wejść na boty i sprawdzić czy lagi dalej będą ( wykluczymy internet) . Poobserwuj czy jakiś parametr bardzo nie skacze.

+cl_forcepreload 1
+mat_queue_mode 2

Dodaj te dwie komendy do parametrów startowych

Na botach gram często i tam nie ma lagów. Na serwerach są lagi dosyć często ale da się grać ale jak np trafi sie lag jak się z kimś strzelam to jest denerwujące nie ma żadnych Loss utraty pakietów więc to chyba nie wina internetu.

Ciężko powiedzieć a jak w tym momencie zachowują się fpsy? Ja bym postawił na nie do końca stabilny internet lub dysk. daj skan z programu crystaldisckinfo. Te lagi są na zasadzie pokazuj klatek czy freeza całkowitego?

Po wpisaniu tych komend w opcjach uruchamiania o wiele lepiej juz tak bardzo tych ścin nie ma może są jeszcze jakieś komendy co mi mogą pomóc??

Może jeszcze wyłączenie efektu krwi +violence_hblood 0. Dam ci jeszcze jedną komendę -novid ale to jedynie powoduje brak intra przy starcie. Szybciej się włącza.

A jak stoisz z temperaturami ?
Wszystkie sterowniki do pozostałych podzespołów masz zainstalowane (menedżer urządzeń)

Wszedłem w ten menadżer urządzeń i jak sprawdzić czy te sterowniki są zainstalowane???

Jak nie ma nic z wykrzyknikiem to są wszystkie. Temperatury sprawdź hwwmonitor.