[CSS] Istnieje rozciągnięcie klasy?


(Pavobe Reg) #1

Post został usunięty przez autora.


(adpawl) #2

test

test

test

test

test


(Pavobe Reg) #3

Coś tutaj nie pasuje, ponieważ na twoim przykładzie działa (jak również się domyślałem), lecz problem w tym, że między DIVami mam tabelki, a linki mam w jednez z komórek (wiem, że tabelki nie służą do budowania strtony). :frowning:

Próbowałem tak:

.menu:link { text-decoration: none; color: red }

.menu:visited { text-decoration: none; color: red }

.menu:hover { text-decoration: none; color: black }

.menu:active { text-decoration: none; color: black }

Próbowałem też twoim sposobem w stylach, dopisywałem klasę do wierszy, komórek i nic! A jak dodaje klasę do każdego odsyłacza osobno to wszystko ładnie śmiga :confused:


(adpawl) #4

to może dodaj klasę do tabeli...

A najlepiej wklej kod, to się zobaczy co i jak.