Pytanie dotyczy Siemens’a CX65 :lol:
mam kabel przez ktory lacze telefonik przez port com1…
tak więc jakie trzeba miec oprogramowanie by moc wymieniac dane pomiedzey fonem a kompem… (mile widziane linki )
Pytanie dotyczy Siemens’a CX65 :lol:
mam kabel przez ktory lacze telefonik przez port com1…
tak więc jakie trzeba miec oprogramowanie by moc wymieniac dane pomiedzey fonem a kompem… (mile widziane linki )
Siemens Data Suite wystarczy
no tak … ale skad ja mam to wziac :] do siebensa cx65 :] jak mozesz podaj linka bylbym bardzo wdzieczny…
Siemens Data Suite jest płatny. Przed chwilą znalazłem to:
http://communications.siemens.com/cds/f … ml#content
Powinno działać, w końcu do cx65
dzieki…
sorry ze jeszcze zaczepiam ale to mi nie wykrywa mojego fona…
wszystko jest idealnie nastawione…podlaczam siemensa s55 wykrywa i juz moge transferowac:P a siebens cx65 ni slychu… ale dobra thx… jakby kogos olsnilo
Dziwne, gdyż bazują one na tych samych łączach, u mnie Siemens C55 chodzi na tym samym co C65, i odwrotnie podobnie powinno być z CX
DraVenX mam to samo że mi niewykrywa koma tylko że ja mam c65, niewiem co z tym zrobic. dzwonki itp moge wysyłać tylko przez windowsa heh
a może masz wyłączone Irda w tel. ?
dzieki wszystkim za pomoc juz wiem co jest grane… kabelek ten z s55 trzeba przerobic zeby dzialal… albo kupic nowy do tego modelu
a ird dzialajacych na ‘ma 620’ nie kupujcie co sie lacza przez usb…(wiem z wlasnego doswiadczenia chociaz tez zalezy od szczescia :lol: )