Witam od 3 godzin nie mam TV komunikat “tego kanału nie ma w twoim abonamencie”. Rachunek na pewno opłacony, resetowałem ustawienia, ponownie skanowałem programy. Siła sygnału i jakości na 100% W końcu zadzwoniłem na pomoc techniczną kazał mi włączyć kanał 23 i czekać na ponowienie sygnału do 40-tu minut, również nic to nie dało dalej nie mam ani jednego kanału oprócz tego 23 (dla abonamentów) oraz stacji radiowych.
u nich to normalne kilka dni temu wywaliło co chwile na cały ekran ze rachunek nie opłacony a wszystko zapłacone miałem zadzwoniłem konsultant powiedział że to wyłączy i żebym przełączył na tvp2 i czekał aż to zniknie normalnie załamka
Tylko ze ja nie mam komunikatu ze rachunek jest nie zapłacony.
Polsat tak ma, musisz czekać na reaktywację na którą mają czas 24h(
Niestety takie rzeczy są na porządku dziennym w Polsacie, jak nie nękają telefonami to mają jakieś awarie.
To chyba będę myślał nad zmianą na co innego
znowu awaria? CHyba któryś raz z rzędu od kilku miesięcu o tym słyszę. Ciekawe. Mając Nkę nigdy czegoś takiego nie miałem. Co ciekawe - tylko wtedy kiedy aktualizuje mi się dekoder. Śmieszna sprawa.
Próbowałeś wznowić połączenie z satelitą na stronie cp ? Chodź raczej autorowi wątku już włączyli
Nie wiem skąd te narzekania,jestem abonentem Cyfrowego Polsatu od 1998 roku i na palcach jednej ręki mogę policzyć jakieś przerwy w nadawaniu programów…
Ja miałem problemy na starcie. Ale po kilku telefonach już było ok Ponad to, kiedy była darmowa próbka vod nie działało mi to (więc raczej kasy nie zainwestuję
) Poza tym od kilku lat jest ok
W c+ nie pamietam żeby coś takiego się wydarzyło, kartę reaktywujesz online, w czasie kilku minut.
PS: Cc teraz nadaje 16:9 i my czasem niektóre seriale maja paski po bokach, komuś tez?? sprzed SD
Używałem 2002-2009 i również mogłem liczyć na palcach jednej ręki awarie (awarie, a nie zaniki sygnału spowodowane zamiecią śnieżną/burzą :P)
To mało widzę wiesz o cyfrze, tam też było wieeele wpadek i awarii, czy to z uprawnieniami czy z kanałami czy z dekoderami - ja mam zawsze info z 1 ręki a nie ściemę serwowaną klientom.