Cyfrowy Polsat vs Canal+

Witam

Posiadam teraz Cyfrowy Polsat i pakiet jeden z najwyższych z HBO itd. tylko niestety rzadko kiedy jest coś fajnego do oglądania, zastanawiam się nad przejściem do platformy Canal+ ze względu na programy Canal+ tylko czy warto? Teraz płacę 99zł ale w Canal+ widzę że może być za tą kwotę ciężko o taką ilość kanałów co mam teraz. Czy ktoś ma doświadczenie w obydwu platformach?

Wejdź na stronę Canal + i porównaj ofertę z Cyfrowym Polsatem.Większość kanałów się powtarza.Jeśli chodzi o tematykę sportową to Canal ma więcej lig zagranicznych ,a Polsat bardziej stawia na siatkówkę.

2 polubienia

W obu platformach masz to samo, a na Canal+ tak samo powtórki. Kiedyś przez miesiąc sam program w gazecie To & Owo analizowałem to średnio wyliczyłem 4 razy w tygodni o rożnych godzinach Pianista Polańskiego jakby nie było innych filmów. Chcesz za ten przykład płacić? To juz twoja decyzja. Ja uważam, że Canal+ to jedynie dla sportu i zagranicznych lig w piłkę nożną lub Grand Prix Speedway (Żużel)

To chyba pozostanę przy Cyfrowym Polsacie tylko teraz kwestia jak mi się kończy umowa, to nie przedłużyć umowy i podpisać na nowo prawda?

Możesz zrobić tak sprawdź ile byś płacił jak weźmiesz nową umowę a ile płacisz przy starej.Nieraz opłaca się zrezygnować a niekiedy przedłużyć.

Ale nadal nie mam opcji gdzie mogę obejrzeć legalnie np. Jurassic Park Upadłe Królestwo :wink:

Sprawdziłem,jest tylko na Cyfrze.

Pewnie na kanałach Canal+?

Tak.

Szkoda, że do Cyfrowego Polsatu nie można dokupić Canal+ :slight_smile: