witam,
mam pytanko jak sadzicie ta czapka jest męska czy damska??
Jak dla mnie bardziej damska, ale trudno wyczuć
męska
A co to za różnica , czapka ma pasować do “urody” a nie do płci. Znana para polityków (Rokita) noszą takie same kapelusze i nawet się nie przejmują że wyglądają w nich jak strachy na wróble.
No to nieźle odpowiedzieliśmy Pierwsza odpowiedź, że damska; druga, że męska; a trzecia odpowiedź, że obojętnie Nieźle.
Unisex
ja bym takiej na głowę nie załozył
No bo taką czapeczke to gówke trzeba mieć odpowiednią a nie “jajogłowe” :lol: sorry ale miałeś tylko ocenić czy damska czy męska a nie wyrażać opini , jak i ten post i twój i tak jest do usunięcia.
Krótki daszek+pofałdowania materiału=czapka damska
Krótki daszek oznacza czapkę damską ?
A zwykłe patrolówki których się roi na allegro też są damskie ? Nie sądzę …
/do autora:
Jak widzisz dziewczynę co ma typowe “męskie” bojówki to masz ją za jakąś nienormalną? Pewnie nie, dlatego że każdy ma swój styl…
To na tyle.
Pozdrawiam
w tych czasach nie wiadomo czy to męska czy damska. Niektórzy “faceci” ubierają się jak dziewczyny, więc trudno ocenić
wg. mnie to ona męska jest Bardzo chętnie bym ją założył xD
męska, ale popieram mastera_zonka6
Jak chcesz to one są w diverse w Fashion House w sosnowcu po 15 zl
Skoro już sprawdziłeś cenę to trzeba było również się dowiedzieć dla jakiej płci są przewidziane
Planuej sobie kupić jakąś nową na to lato. Doradzicie jakąś fajna i w dobrej cenie?
Nie widać obrazka ale skoro zdania są tak podzielone to czapka zapewne jest pedalska.
Oczywiście z daszkiem? Jeśli tak to sugeruję jednak kupić sobie czapkę dobrej firmy. Wcale nie będzie duzo droższa ale jednak jakość wykonania będzie o wiele lepsza i taka czapka nie bedzie się mechaciła ani przedzierała na brzegu ( to wlaśnie mnie najbaredizej w czapkach z daszkiem denerwuje).
Spore znizki masz tutaj:
https://www.7store.pl/z-daszkiem
Tak więc czapkę reeboka kupisz sobie już za 6 dyszek.