Jak w temacie podkreślam że skróty klawiszowe nic nie dają.
Komputer był czyszczony i formatowany przed formatem to samo było.
To żeś pomógł
Chłopie, dałeś tyle szczegółów opisujących Twój problem, że nie wiem z której strony zacząć czytać.
Tu znajdziesz podpowiedź:
http://rtfm.killfile.pl/
No pisze czarny ekran i kursor nic nie można zrobić nawet skróty klawiszowe nie działają a kursor tylko pokazówkę ciągłe ładowanie w tle.
Podaj konfiguracje, powiedz czy coś zrobiłeś zanim przestało działać oraz zdjęcie lub printscreena bo nie do końca wiadomo o co chodzi.
Windows 10
I5 4200u
Intel grafika 4400
6gb ram 1600mhz
Ogólne to jest Dell Inspiron 3537.
Więc tak był wyczyszczony i zmieniono paste.
Przed formatem był czarny ekran i kursor, skróty klawiszowe nie działały i kursor po 3s znikał i jak się ruszyło myszkom pojawia się.
Po formacie to samo jest nie wiem co mogło się stac.
Dodam że instaluje system na nowo już z 3 raz
A przy instalacji widzisz normalny ekran instalacyjny?
Tak bez problemu
Ok czyli po instalacji widzisz czarny ekran i kursor, jakby nie potrafił albo zakończyć procesu instalacji lub uruchomić procesu odpowiedzialnego za pulpit?
Komputer uruchamia się ponownie i tak jakby zacina się wczytywanie systemu i pojawia się czarny ekran z kursorem
Hmm… Może to być problem z dyskiem twardym możesz spróbować przeskanować pod katem nad sectorow
Db że mam tester na płycie zaraz sprawdzę ale wątpię ponieważ dysk mam od lutego
Ewentualnie może być Jeszcze problem z nośnikiem instalacyjnym przy tworzeniu
Wątpię ponieważ ten sam problem miałem przed formatem, dysk jest sprawny
Jeżeli się nie uruchamia to to wyglada jak uszkodzenie plików systemowych związanych z zapisem.
Możesz spróbować poczekać z 10 minut może się uda mu uruchomić ewentualnie puścić diskcheck pod względem sprawdzenia spójności plików.
No ładuje się coś niby właśnie db zostawię go na 1h
Minęło z 20 min dalej nic się nie dzieje czarny ekran i kursor