Czarny ekran przy włączaniu komputera - logi


(4dr14n) #1

Nie wiem co się może dziać, ale jak włączam komputer to się ładuje windows a potem mam czarny ekran nagle - nie wiem co może być przyczyną, pewnie jakiś wirus, ale kto go tam wie... :?

Wklejam logi z HJT i z silent runner - proszę o pomoc :expressionless:

Log z Hijack this

log z silent runner


(Gutek) #2

Zmiana zasad wklejania logów na forum - viewtopic.php?f=16&t=213350

W logu nic nie widać

Wejdź w start>>>Uruchom>>>sfc /scannow


(4dr14n) #3

hjt

http://wklej.org/id/50deea692f

silent runner

http://wklej.org/id/4da4f33df9


(Gutek) #4

Ja widzę tylko zbędniki w autostarcie, zrobiłeś co prosiłem?


(4dr14n) #5

zrobiłem o co prosiłeś, ale pokazuje mi się tylko czarne okienko (chyba dosowe) i po chwili znika, nawet nie mogę w nim nic napisac, jakbym chciał - wpisywałem zarówno sfc /scannow jaki samo sfc w "uruchom", ale ciągle to samo :expressionless: - moze coś źle robię??


(Gutek) #6

Reinstalacja XP bez utraty danych - http://www.searchengines.pl/phpbb203/in ... ntry109540


(Monczkin) #7

4dr14n , byleś proszony o coś. Za chwilę wyciągnę konsekwencje.


(4dr14n) #8

Weź w ogóle co ty do mnie piszesz... sorki, ze nie odpowiadam, ale studiuję dziennie i jeszcze pracuję na cały etat, więc pomyśl, że może nie mam kiedy odpisać.

A poza tym, kiedy ja poproszę o coś, to też nie zawsze dostaję odpowiedź - oto przykłady:

:confused:


(4dr14n) #9

A tak w ogóle, to dziękuję wszystkim za pomoc - wszystko już działa (mam taką cichą nadzieję) - zrobiłem kilka przywróceń systemu i po którymś z kolei o dziwo komp się normalnie włączył. Problem mam teraz z użyciem pliku stronicowania (czy jakoś tak), ale to już w innym poście poruszyłem ten problem.

Jeszcze raz dzięki za pomoc :slight_smile: