Witam!!
Mam pewien problem… Ostatnio na komputerze zebralo mi się trochę wirusów więc chciałem zrobic format(przywrocic stan fabryczny) włożyłem orginalna płytkę systemu win7 64bit ten sam system mialem wcześniej i wszystko fajnie i jak wlozylem plytke to zaczela sie instalacja i tam byly 2 opcje 1uaktualnienie 2 instalacja niestandardowa wybralem opcje numer 1 i wszystko spoko zainstalowałem na tym samym dysku co byl poprzedni system i sie instaluje to wyszedłem na chwile z pokoju moze zajęło mi to 10minut wracam i jest czarny ekran na komputerze ale slysze ze wiatraki dzialaja itp. Wiec zaczekalem tak z 20 minut i zrobilem restart pc i dalej nic wyjołem plytke windowsa i znowu restart i nic czarny ekran pare razy tak robilem i nic ale zauważyłem ze jak wlączam pc to tak po 10 sekundach klawiatura i myszka przestaje dzialac i ta czerwona lampka na obudowie pc gasnie.
Jak to rozwiazac?
Czy musze z tym leciec do komisu?
W tej chwili masz podłączony kabel od monitora do komputera do karty graficznej. Musisz otworzyć skrzynkę, wyjąć kartę graficzną, a kabel podłączyć do płyty głównej.
Wcześniej możesz wyjąć RAM, włączyć komputer bez ramu na 5 sekund, ponownie założyć RAM.