Witam wszystkich jestem nowy na tym forum, aczkolwiek dobreprogramy.pl odwiedzałem już wcześniej.
Mam problem z grą F1 2002 firmy EA Sports(coś mnie wzieło na formułę 1). Gra jest w postaci obrazów o rozszerzeniu BIN I CUE tak więc mogę otworzyć obraz Daemon Tools’em. Po zainstalowaniu gry z obrazu klikając na ikonke gry pojawią sie ustawienia konfiguracji. Tam ustawiona jest automatycznie moja karta graficzna(GeForce FX 5200), ustawiam rozdzielczość 1024x768 16 bit i np 60 Hz, po czym klikam na Test(czy coś takiego). Pojawia się czarny ekran i informuje mnie o testowaniu konfiguracji. Po tym “testowaniu” muszę kliknąć na zakończ. Potem dopiero można włączyć grę… I tu własnie jest problem. Włączam grę a tu mi się pojawia czarny ekran z widocznym kursorem myszki w postaci klepsydry. Po 2 minutach oczekiwania nadal jest czarny ekran i kursor myszki. Próbowałem ten stan wyłączyc poprzez ctrl+alt+del, pózniej przez alt i Tab a na końcu klikając na przycisk start i nic, nie potrzebnie muszę komputer resetować. . Załączałem obrazy(obydwa jeden duzy wielkości ponad 700MB i drugi 1KB) i gra również nie chciała zadziałać Mam 512 ramu, i Athlona 1700XP(1400 w rzeczywistości). Dodam, że inne gry chodzą bez problemu. Prosze was o pomoc i wyjasnienie dlaczego ta gra nie działa. Z góry dziękuje za odpowiedź