Jak byśmy opublikowali wszystko co było na Zlocie to następny można by już organizować wirtualnie bo nikt by nie przyjechał To były “ekskluzywne” prezentacje dla tych osób, które poświęciły swój czas aby przyjechać na Zlot.
A co do tych projektów - to niebawem można będzie je ocenić w praktyce.
Nie, to życie. To nie był obóz dla dzieci z opiekunem tylko zlot.
@ziom: przypadkowo widziałem wczesną wersję TechIT na żywo i muszę powiedzieć, że prace są naprawdę zaawansowane. Cieszy mnie jednak, że mimo iż Krogulec mógłby snuć realistyczne projekcje - nie robi tego i woli poczekać aż sajt będzie gotowy. A jest na co czekać. Podobnie zresztą ma się sprawa w przypadku Gami.
No ja właśnie szczególnie na gamikaze czekam. I mam nadzieję, że nie będzie to kolejna strona typu gry-online gdzie za wszystko trzeba płacić pieniądze. Chciałbym, aby było tak jak na dp - minimum reklam, a wszystko za free, bo taka strona na prawdę jest przyjazna dla innych
ja nie pisze żeby dzieci chodziły na zlot, tylko żeby było po udostępniane. przecież i tak to sponsorowane a pzecież oprósz tych prezentacji były inne rzeczy i ludzie za bardzo nie odpuszczą zlotu.