Czemu użytkownicy po rejestracji nie mogą się zalogować


(Zolwik31) #1

Witam mam taki problem ,zaczęłem troche grzebać w php wcześniej tworzyłem aby strony w html'u i mam taki problem.

Pobrałem z internetu panel logowania na strone ,musiałem go troche zedytować ,bo panel był w języku angielskim. Ale jak już się wpisze dane to nie dostaje się maila ani nie można się zalogować. Byłbym wdzięczny gdyby ktoś napisał jak zrobić żeby ludzie mogli się rejestrować i który plik zedytować żeby dostawali mail z linkiem aktywacyjnym. Lub może ktoś podać jakiś gotowy panel byle by po polsku ,bo już zmęczyło mnie tłumaczenie ;/

Z góry wielkie dzieki


(Krzkaczor) #2

Jaki to byl skrypt? Chodzi Ci o caly CMS czy o skrypt forum?

Tutaj CMS:

http://www.google.pl/search?client=fire ... j+w+Google

Tutaj forum:

http://www.google.pl/search?hl=pl&clien ... Szukaj&lr=


(Skr3czu) #3

Zobacz:

http://www.google.pl/search?hl=pl&q=log ... Google&lr=