!Części ze starych komputerów! !WSZYSTKO! + monitory CRT

A więc tak, po przeszukaniu piwnicy mam do zaoferowania:

taśmy IDE/ATA x5 - :stuck_out_tongue: powiedzmy ze 8zł+ koszty przesyłki 5zł

PŁYTA GŁÓWNA: ECS K7S5A - 5zł+ koszty przesyłki 8zł <— niektóre kondensatory są wypukłe

KARTA SIECIOWA: NetoDragon MDV92XP - 10zł+ koszty przesyłki 5zł

DYSKI :

Samsung SV4012H 40GB - 20zł+ koszty przesyłki 8zł

Maxtor d740x-6l 20gb - 10zł+ koszty przesyłki 8zł

KARTY GRAFICZNE:

GeForce2 MX 200 32MB AGP - 5zł+ koszty przesyłki 6zł

GeForce2 MX 400 64MB AGP - 10zł+ koszty przesyłki 6zł

2x stacje dyskietek wewnętrzne - kto ile zaoferuje

cd-rom LG - jeśli ktoś bedzie chciał to spisze dokładny model

Monitory CRT:

LG 773N - cena do uzgodnienia i odbiór wyłącznie osobisty w Toruniu

SAMSUNG 700P PLUS - cena do uzgodnienia i odbiór wyłącznie osobisty w Toruniu

I w sumie 2x obudowy komputerowe ATX ale to jak ktoś będzie zainteresowany to wrzucę fotki :slight_smile: powiem tylko że jedna jest taka w starym typie wyżółkłego-białego koloru taka prosta, zwykła, na panelu z przodu ma tylko power, reset i 2xdiody, a druga boki ma właśnie takie wyżółkłe-białe a przód już fajny srebrno-ciemnoszary + 2x wejścia USB i wejście na słuchawki i mikrofon. ceny do uzgodnienia

W razie jakichkolwiek pytań proszę pisać najlepiej tu w temacie lub na gg, potrzebujesz więcej informacji - pisz, zdjęć - pisz. WSZYSTKO DA SIĘ WYNEGOCJOWAĆ!

pozdrawiam

@edit:

mam też wentylator 120mm i 80mm jakieś zwykłe ;p + mogę wyciągnąć ze spalonych zasilaczy 2x 80mm

To są wszystko sprawne części?

Tak wszystko sprawne jest.

ile ze te wentylatory

oraz czy są one jakieś wypasione czy takie zwykłe czarne

są to takie oto wentylatory:

http://zapodaj.net/56b2078e50b2.jpg.html

ten 120x120mm to ma zwykłą końcówkę 2pin tylko są wsadzone te druciki bo to było jakoś połączone z tym drugim wentylatorem pod molexa, tylko już nie pamiętam jak :stuck_out_tongue:

a co do tych dwóch z zasilaczy to nie wiem jakie tam są wsadzone, napewno oryginalne bo nie były wymieniane.

cena… myślę że tak 10zł+ przesyłka ze 4zł za oba? jak za drogo to napisz ile dasz :slight_smile: