Wita mam pytanie czy ta usługa https://www.play.pl/telefony/zte/zte-wf830-uz/?oid=in4007821059 jest opłacalna i czy te 300gb za 80 zł to dużo oraz mam jeszcze jedno pytanie czy wystarczy mi te 300GB ,głównie do grania ,przeglądanie yt oraz pobierania gier ?
W takiej kategorii to tylko Internet domowy 60 z routerem Huawei B525s…dla sprawdzenia “na próbę”, okres zwrotu usługi do 14 dni
Tylko ta prędkość do 65mb/s
Kilka gier AAA i 300 stopnieje w oczach. Gdybym nie miał możliwości podpięcia kabla, poszedłbym w internet od TM. 65mb/s to wystarczająca prędkość. Na co dzień mam 3x mniej, w dodatku przez VPN. Da się żyć
A Ty, we wskazanej w pierwszym swoim poście ofercie, masz pewność “kosmicznych” osiągów na tej płaszczyźnie?
Szkoda klawiatury, na dalsze roztrząsanie…na dzień dzisiejszy “propozycja” T-Mobile jest bezkonkurencyjna, w segmencie do którego odnosi się twój temat
A jaki polecasz internet bez limitowy ?
@Madafaker dał ci link. Co jeszcze szukasz??
Ja używam od T-Mobile i jest super. Weź na 14 dni i przetestuj. tylko pamiętaj jak nie zadowolony będziesz 14 dnia oddaj inaczej zostajesz związany na 2 lata. W T-Mobile bierz Huawei B525 - najlepszy z tych Huawei-ów
A polecał Ci już jakiś “limitowy”? Kliknij na link.
300GB to bardzo mało, jesli zaczniesz pobierać gry. Jeśli zależy ci na necie mobilnym to tylko T-mobile Domowy - 49zł za prędkość do 20Mbps lub 60Mbps za 65zł. Internet całkowicie bez limitu danych.
Do pobierania gier to raczej łatwo sobie obliczysz jakie gry pobierasz i ile zajmują.
Do reszty czyli grania i oglądania YT, jest to całkiem spora ilość.
Nie każda gra zajmuje tyle samo, a czasem z poprawkami więcej niż 2 miesiące wcześniej bez poprawek.
Widzę noworoczne postanowienie robisz, nowy Avatar
Chyba wezmę tą ofertę co podał kolega Madafaker. Przetestuje ją i zobaczę czy łącze nie przerywa.
3.2. Opcja „Na próbę”
Abonent ma prawo odstąpić od niniejszej Umowy (odstępując jednocześnie od Umowy Sprzedaży)w ciągu 14 dni od związania się niniejszymi warunkami - na poniższych zasadach.(Nie uszczupla to w żaden sposób uprawnień Abonenta będącego Konsumentem zawierającego Umowę podczas wizyty kuriera.)
3.2.1. W celu skorzystania ze wskazanego prawa, Abonent musi złożyć Operatorowi pisemne oświadczenie o odstąpieniu od mowy i Umowy Sprzedaży w terminie 14 dni od ich zawarcia oraz zwrócić w tym terminie Urządzenie i Kartę SIM.
3.2.2. W przypadku zawarcia Umowy w Punkcie Sprzedaży,złożenie oświadczenia o odstąpieniu oraz zwrot Urządzenia i Karty SIM musi nastąpić w tym samym punkcie.
3.2.3. W przypadku zawarcia Umowy podczas wizyty kuriera, zwrot musi nastąpić na adres Operatora, najlepiej: Centrum Logistyczne, ul.Poznańska 25, 05-850 Ołtarze w, Sekcja Zwrotów.
3.2.4. W przypadku zawarcia Umowy podczas wizyty kuriera, do zachowania terminu wystarczy wysłanie oświadczenia oraz Urządzenia Karty SIM przed jego upływem.
3.2.5. Oświadczenie o odstąpieniu musi zawierać: numer Umowy, imię i nazwisko (nazwę) Abonenta, sposób zwrotu kosztów zakupu należnych Abonentowi (z zastrzeżeniem, że w przypadku zwrotu w agencyjnym Punkcie Sprzedaży Operatora nie może to być gotówka), datę i podpis Abonenta.
3.2.6. Urządzenie musi być zwrócone bez pomniejszenia jego wartości na skutek korzystania w sposób wykraczający poza konieczny do stwierdzenia cech, charakteru i funkcjonowania tego urządzenia. Oznacza to m.in., że Urządzenie musi zostać zwrócone w oryginalnym opakowaniu producenta zawierającym wszystkie elementy, które Abonent otrzymał przy zakupie, a w szczególności kartę gwarancyjną, płyty CD z aplikacjami, materiały informacyjne, inne akcesoria dodatkowe. Karta SIM może być wyłamana z obudowy, ale nie może być uszkodzona.
Warunki Oferty Promocyjnej „T-Mobile – Nielimitowany Internet Domowy z routerem na 24 miesiące”
Jeżeli na smartfonie masz zasięg LTE u siebie od T-Mobile to będzie działać, jak widzisz nadajnik T-Mobile/Orange (bo to bez znaczenia) z okna to powinno fajnie działac. Pamiętaj za 80 zł jest z prędkością do 80Mb/s, a za 60 zł z prędkością do 20Mb/s
Nie ma minimalnej prędkości
Jak nie ma awarii to raczej nie zejdzie poniżej lejka 16 kbps.
Jakiego operatora jest ta “oferta”?
Tego samego.
Możesz mi to doprecyzować, gdzie ją “znajdę”?
Cytat:
80 zł jest z prędkością do 80Mb/s, a za 60 zł z prędkością do 20Mb/s