mam pytanko? mam aparat olympus sp-350 8mln pxeli
chciałbym się dowiedzieć czy możliwe jest abym znalazł oprogramowanie tak abym mógł np gadeć przez spika za pomocą aparatu zamiast kamery internetowej?
mam pytanko? mam aparat olympus sp-350 8mln pxeli
chciałbym się dowiedzieć czy możliwe jest abym znalazł oprogramowanie tak abym mógł np gadeć przez spika za pomocą aparatu zamiast kamery internetowej?
Sprawdź w instrukcji aparatu, w tych lepszych nie ma takiej możliwości.
Cześć! Musisz koniecznie robić z apa kamerę internetową? Ingerując w sprzęt i oprogramowanie zawsze można coś przypadkowo popsuć. Kamerki internetowe są tanie, warto kupić i mieć spokój. Pozdrawiam, Darek
też myślałem o tym aby kupić kamerę internetową ale one są zwykle w słabej rozdzielczości
no to trzeba trochę wydać jeżeli chcesz mieć coś bardziej wypaśnego niż taka zwykła kamerka internetowa
Kiedys czytałem że jest taka możliwość ale aparat się od tego psuje(obeiktyw) :?
W jedyn z Komputer Swiat o tym było (lub w PC Format nie pamietam) puzniej poszuakm to ci powiem Po zainstalowaniu sterownikow da sie tego uzywac jako kamera internetowa. Pokazane jets na przykładzie jakiegoś aparatu u Skype
Tyle że pisza że szybko aparat sie od tego psuje, bo matryce nie sa do tego przystosowane