Czy biuro obsługi klienta jest czynne w niedziele

Własnie. Zaraz musze sformatować dysk. Mam oryginelanego Xp’ka HE SP2. Moje pytanie brzmi czy dzisiaj moge zadzwonić do Microsoftu i aktywować Windowsa? Tak sie pytam poniewaz dzisiaj jest niedziela i niejestem pewien.

Z góry dzieki za odpowiedź :slight_smile:

Od połowy marca Biuro Obsługi Klienta Microsoft czynne jest od poniedziałku do piątku w godz. 8.00 – 20.00 oraz w soboty w godz. 9.00 – 16.00, z wyjątkiem dni świątecznych. Aktywacji produktów Microsoft można dokonać korzystając z pomocy agentów Centrum Aktywacji codziennie w godz. 8.00–22.00 lub automatycznie 7 dni w tygodniu przez całą dobę. Do dyspozycji Klientów są niezmienione numery telefonu pomocy technicznej COK – 0 801 308 801 lub 0 22 594 19 99 oraz Linii bezpieczeństwa „Chroń swój Komputer” – 0 801 802 000 lub 0 22 548 97 62.

Cytat :

http://www.microsoft.com/poland/centrum … 03/07.mspx

No i? Mozna czy nie? Bo tu jest tak napisane:

Więc?

ale dalej pisze:

do tego, po drugiej stronie, nie potrzeba ci żywego człowieka, jeśli chcesz tylko aktywować.

No to jest przez internet ale ja juz mam limit aktywacji przez neta wyczerpany i musze dzwonić. Więc?

lukasz12340 słuchaj a tak na marginesie, to masz po instalacji przecież 30 dni na aktywację. więc z czym problem, nie musisz przecież dzisiaj tego zrobić :slight_smile:

Niechodzi mi o to kiedy moge zrobic ale dalej niedostałem odpowiedzi na moje pytanie… Mozna aktywowac telefonicznie w niedziele czy nie? :?

Można, problemy z czytaniem ze zrozumieniem ?

Popraw tytuł na konkretny. Inaczej temat zostanie usunięty.