Był przed chwilą u mnie kolega,który by kupił mojego fona za ok 380 zł,telefon mam od 11 września,wszystkie dodatki karton itp,dokupiłem kartę pamięci 1 GB za 70 zł.Teraz proszę o odp:
Czy ta cena jest odpowiednia (stan telefonu ja nowy)
Czy za to kupie coś porównywalnego z serii W sony ericssona?
… a po jaki licho chcesz sprzedać k550i? Zmień w nim softa na w610i i będziesz miał tel z serii w, wszystko jak w w610i tylko o tyle lepiej ze masz klapkę na aparat.
nie prawda. K750i to stary model, k550 ma nowsze podzespoły oraz technologie EDGE.
dozamet1988 nie identyczne, bo procesor 2x szybszy, można minimalizować więcej aplikacji etc. Po wgraniu softa z W610i flash menu i kilka innych bajerów. k550i nie ma dżoja także to też plus. Ogólnie k550i to poprawiony k750i - choć ten drugi robi podobno lepsze zdjęcia
Nowego nie kupie z serii W z takimi parametrami k550i,widziałem używane po 400 zł W800 ;)Chciałbym nowy piszcie jak macie jakiś pomysł?Softu nie wgarm nie chce mi sie,jak coś spiepsze
tu masz w610i, to jest taki sam parametrycznie telefon jak k550i, technicznie różnią sie tylko tym że k550i ma klapkę na aparat. I to całe różnicę między nimi. A to że w tel twojego taty lepiej gra muza, to wina softu ;], czyli jakbyś wgrał soft do k550i z W610i, miałbyś telefon muzyczny. Tu pamiętam był gdzies temat jak to się robiło… http://www.centrumse.pl/forum/index.php?showforum=143 poszukaj sobie. Oczywiście jeśli zmienisz softa na własną rękę, stracisz gwarancje. Chyba ż e potem zrobisz rebranding, jeśli masz Erę to w przyklejonym temacie jest na górze w tym linku co Ci podałem temat jak to zrobić.
Jednak kupuje W810i. .Po pierwsze wpadł mi w oko,po drugie ściągne sobie simlocka w domu,ponieważ muszę mieć z orange :-D.Może ktoś się orientuje ile w tej chwili kosztuje zerwanie do tego fona? Dzieki POZDRAWIAM
Przecież możesz iść do serwisu…, po pół godzinach będzie miał tela z softem od W610i
No wiesz co aby zmieniać fona z K550i (jesteś wręcz jeszcze świeży), na W810i który jest dość w podeszłym wieku( na pewno jest wolniejszy od K550i), trzeba być wręcz kretynem (sorry za wyrażenie, ale inaczej nie da się tego opisać…), ehhhh no ale to jest twoja sprawa gdybym JA był na twoim miejscu nie wahał bym się ani przez chwile.
Nie chodzi o to…Nie zmieniałbym go tylko do w810 kosztuje mnie sćignięcie simlocka .Wiem,że k550i jest super i go dalej mam,zobaczę czy go zmienie,ale nie chce 8)