Pisze na tym forum takie pytanie, ponieważ nie udało mi się znaleźć w sieci jakiegoś forum o motoryzacji na którym było by dużo forumowiczów.
Czy istnieje możliwość kupienia samochodu który ma około 20 lat z salonu, który nigdy nie był używany.
Chodzi mi o taki samochód który nie został sprzedany.
Czy w ogóle jest coś takiego że jakiś egzemplarz, który po prostu nie został sprzedany jest gdzieś do nabycia w salonie samochodowym, czy gdzieś kolwiek…
Jeżeli to jest ważne to chodzi mi o: Mercedes-Benz W124 Coupe
chodzi mi o taki samochod ktory nie był nigdy sprzedany z salonu i gdzies tam sobie jest (nie koniecznie w salonie ale gdzies w miejscu gdzie są nie sprzedane samochody o które sie jakoś dba zeby byly caly czas sprawne)
wiem ze cos takiego jest bo gdzies to kiedys słyszałem tylko nie wiem gdzie…
chodzi mi o to że jak był przykładowo 1 000 000 modeli samochodów na sprzedaż i sprzedało sie 998 500 sztuk. Te 1 500 sztuk chyba musi gdzieś być o ile jakieś zostały. I chodzi mi o te sztuki które zostały nie sprzedane i chyba gdzieś muszą być
samochody są sprzedawane cały czas, stoją w salonach dopóki nie zostaną sprzedane… tak mi się przynjamniej wydaje. napewno nie kupisz nie uzywanego samochodu starszego niż 3 lata.